SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Evil Geniuses-Team Aster: Suma1L is back
  • Niko
    Mikkonen

Evil Geniuses-Team Aster: Suma1L is back

julkaistu: 08.11.2018 11:06

Kauden ensimmäinen majori on vihdoin täällä ja kaikki suuret ja kauniit ovat paikalla. Paitsi OG ja Team Liquid.

Kummatkin tiimit osallistuivat ESL One Hamburgiin vajaa kaksi viikkoa sitten. EG joutui pelaamaan stand-inillä. CCnC suoriutui tehtävästä paremmin kuin allekirjoittanut odotti, mutta edelleen ruotsalainen TI-voittaja s4 on merkittävin palanen EG:n peliä. Suurin kysymys lieneekin, että missä vaiheessa vastustajat rupeavat priorisoimaan häntä enemmän? Taitotaso on kuitenkin muissakin rooleissa maailman huippua. Etenkin kun Suma1L pääsee tässä turnauksessa pelille. Nälkää löytyy varmasti.

Aster suorastaan dominoi ESL:n lohkovaihetta voitoin 9-1. Playoffseissa turpaan tuli ylemmässä kaaviossa hyvin pelanneelta Vici Gamingiltä ja alemmassa kaaviossa paiN Gaming tiputti heidät hieman yllättäen. Turnauksen jälkeen midiä pelannut Dstones vaihdettiin For The Dreamista lainalle saatuun loveyoulovemehen. Henkilökohtaisesti on hyvin hankala uskoa, että loveyouloveme olisi minkäänlainen sateentekijä.

EG on selkeä ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä ja lähtökohtaisesti parempi taitotaso yksilötasolla ja Asterin hieman heikohko drftaaminen kaatavat vaakakupin kahteen peliin.