SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Evil Geniuses kaavailee palkkaavansa 15 pelaajaa CS:GO-joukkueisiinsa
  • Saara
    R

Evil Geniuses kaavailee palkkaavansa 15 pelaajaa CS:GO-joukkueisiinsa

julkaistu: 03.05.2022 23:08

Pohjois-Amerikkalainen e-urheiluorganisaatio Evil Geniuses kuuluu suunnittelevan uutta akatemiaosastoa. Sikäläiset alan mediat raportoivat neuvotteluista kahden eri tiimin kanssa.

Carpe Diem ja Party Astronauts kilpailevat toistaiseksi ilman taloudellista tukea, ja kummastakin EG on kiinnostunut tekemään akatemiatiiminsä. Tällöin organisaation palkkalistoilla voisi olla jopa 15 pelaajaa. Sopimuksia ei ole vielä allekirjoitettu, mutta Carpe Diemin kanssa neuvottelut ovat jo pitkällä.

Itse pääjoukkueella on mennyt hieman kehnommin viime aikoina. Tänä vuonna tiimiä luotsaamaan saatiin Team Liquidin CS-tiimiä aiemmin johtanut Jake “⁠Stewie2K⁠” Yip sekä loput voitokkaasta triosta Cloud9-ajoilta: Timothy “⁠autimatic⁠” Ta ja William “⁠RUSH⁠” Wierzba. Saumaton yhteinen sävel odottaa kuitenkin vielä löytymistään, mikä huomattiin Major-karsinnoissa, BLAST Premier Spring– ja ESL Pro League Season 15 -otteluissa. Kun paikat BLAST-finaalissa ja muissa isommissa kemuissa jäivät saamatta, on EG:n kalenteri loppukaudelle kovin tyhjä.

Organisaatiolla on siis syytäkin tarjota faneille uskoa tulevaan. Toivotaan vain, ettei useamman kilpajoukkueen kesken tule eturistiriitoja. Suuresta osasta Pohjois-Amerikan turnauksia vastaava ESL nimittäin rajoittaa tiukasti osallistumista yhteen kilpailuun useammalla joukkueella.

Lähde: HLTV Kansikuva: Evil Geniuses