SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
EV Akatemia-Josba: Kohti karsintoja?
  • Niko
    Mikkonen

EV Akatemia-Josba: Kohti karsintoja?

julkaistu: 18.01.2019 13:24

Josba saapuu tänään Mosalle tarkoituksenaan saada revanssi joulukuisesta tappiosta. Samalla EV Akatemia pyrkii katkaisemaan kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta Josba on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Edellisessä kohtaamisessa EV Akatemia kävi ryöstämässä pisteet kahdella kentällä Joensuusta luvuin 10-12. Iso kiitos kuuluu Juho Niinikoskelle, jolla oli pöljäpäivä. Ei sitä ihan joka päivä pääsarjatasolla taota 5+3 tauluun.

Niinikoski tuskin on kuitenkaan tänään pelillä, sillä kuten aiemmin on tullut todettua, niin ErVin A-juniorijoukkueen säilyttäminen SM-sarjassa on prioriteetti numero yksi. Akatemian todennäköinen joutuminen karsimaan divaripaikastaan on selkeästi pienempi paha näistä kahdesta.

Juniorit pelaavat vasta sunnuntaina seuraavan kerran, joten pieni mahdollisuus vahvistuksille on olemassa. Todennäköisesti heidän kuitenkin annetaan rauhassa keskittyä TPS:n kaatoon.

Josba puolestaan lataa tänään kaiken peliin, vaikka huomenna onkin heillä jo seuraava ottelu. Joensuulaisten pudotuspelihaaveiden kannalta on välttämätöntä saada voitto tänään. Huomenna on vastassa kärkipaikasta taisteleva Loviisan Tor ja pisteet tuosta ottelusta ovat niukassa nappipelilläkin.

Joensuulaiset ovat tänään kokoonpanotiedoista riippumatta nälkäisempi ja jalkavampi kuin isännät. Helsinkiläiset olivat Jyväskylässä hankaluuksissa vastaiskujen kanssa ja Josba perinteisesti on niissä hyvä. Välillä jopa turhauttavan hyvä.

Samoilla sävelillä siis jatketaan kuin ennenkin ja vieraita lapulle.