SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Euroopan CS:GO-major-karsinnat järjestetään Maltalla, Amerikkojen…Ruotsissa?!
  • Juuso
    Syngelmä

Euroopan CS:GO-major-karsinnat järjestetään Maltalla, Amerikkojen…Ruotsissa?!

julkaistu: 24.08.2022 08:00

Seuraavien majoreiden avoimet karsinnat ovat vielä kesken, mutta syksyn majorit Brasilian Rio de Janeirossa järjestävä ESL on jo ilmoittanut miten suljetut major-karsinnat (RMR-karsinnat) tullaan järjestämään.

Pelaajatcom näyttää avoimet karsinnat Twitch-kanavallaan. Toistaiseksi suomalaisväriä RMR-karsinnoissa ei ole varmistunut ja avoimia karsintoja on jäljellä vain yksi. Pääset kanavallemme tästä.

Tällä kertaa eri alueiden RMR-karsinnat pyörivät samanaikaisesti 4.–9. lokakuuta. Euroopan ja Amerikkojen RMR-turnauksissa käytetään Swiss-turnauskaaviota, joka tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että kolmella voitolla olet majoreilla ja kolmella tappiolla karsiudut jatkosta.

Euroopan RMR-turnaus on jaettu kahteen karsintalohkoon. Eurooppa A:han ja Eurooppa B:hen. Turnaus pelataan 4. lokakuuta ja päättyy 9. lokakuuta. Eurooppa A:n toistaiseksi varmistuneet joukkueet ovat Antwerpenin majoreiden kautta uuteen RMR-turnaukseen päässeet puolustava mestari FaZe Clan, Cloud9, NIP, G2, Spirit ja Bad News Eagles.

Eurooppa B:n toistaiseksi varmistuneet joukkueet ovat niin ikään Antwerpenin majoreiden kautta uuteen RMR-turnaukseen päässeet Navi, Vitality, BIG, ENCE, Heroic ja Outsiders.

Rion avointen karsintojen kautta RMR-vaiheeseen ovat edenneet Sprout, Falcons, MOUZ, Aurora, OG, fnatic, K23, forZe ja Monte. Kolmas avoin karsintaturnaus on kesken ja neljäs pelaamatta. Avointen kautta etenevät joukkueet sijoitetaan kahteen karsintalohkoon kun kaikki avoimet karsintaturnaukset on saatu päätökseen.

Sekä Eurooppa A- että Eurooppa B -lohkoissa on paikka kymmenelle joukkueelle avoimien karsintojen kautta. Paikkoja on jäljellä täten vielä 11.

Molemmista Euroopan RMR-karsinnoista majoreille pääsee kahdeksan parasta, yhteensä siis 16 joukkuetta. Euroopan RMR-turnaukset järjestetään Maltalla.

Etelä- ja Pohjois-Amerikan RMR-karsintaturnaukset järjestetään hieman kauempana heille tutulta mantereelta, kun pohjois- ja eteläamerikkalaiset joukkueet matkustavat Ruotsin Tukholmaan kamppailemaan major-paikoista. Joukkueet päätettiin lähettää Tukholmaan, jotta viisumiongelmilta vältyttäisiin. Amerikkojen RMR-turnauksesta kuusi parasta etenee Brasilian majoreille.

Amerikkojen RMR-turnaukseen paikkansa ovat varmistaneet Antwerpenin majoreiden kautta Team Liquid, FURIA ja Imperial sekä avoimien karsintojen kautta 00NATION, 9z, MIBR, Complexity, paiN, ex-Gaiming Gladiators ja O PLANO. Viimeisten avoimien karsintojen kautta RMR-turnaukseen pääsee vielä kaksi eteläamerikkalaista joukkuetta ja neljä pohjoisamerikkalaista joukkuetta.

Aasian RMR-karsinnan joukkueet pelaavat kolmipäiväisessä turnauksessa toisiaan vastaan kahdesta major-paikasta australialaisen yleisön edessä. Turnaus pelataan 7.–9. lokakuuta. Joukkueet eivät ole vielä tiedossa.

Voit katsoa kattavan aikataulun täältä.

Lähde ja kuva: ESL