SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Erik Karlssonin debyytti ensi yönä
  • Johannes
    Romu

Erik Karlssonin debyytti ensi yönä

julkaistu: 27.09.2018 21:42

Syyskuun 13. päivä sai monet haukomaan henkeään, kun tähtipuolustaja Erik Karlsson siirtyi Ottawa Senatorsista San Jose Sharksiin. Ensi yönä Erik Karlsson on tositoimissa ensimmäistä kertaa uudessa seurassaan, kun San Jose Sharks kohtaa harjoitusottelussa Calgary Flamesin kotihallissaan. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 05.30.

Monet ovatkin pyöritelleet ajatusleikkiä, missä oikealta ampuva, kiekollisesti taitava ja hyvin liikkuva Karlsson pelaa, kun seurakaverina on muuan Brent Burns – ei tarvitse olla ainakaan ylivoimasta huolissaan.

Karlsson ja Burns on istutettu San Jose Sharksin ykkösylivoimaan, missä puolustajille seuraa pitävät; Joe Thornton, Joe Pavelski ja Logan Couture .

Erik Karlssonin pakkiparina aloittanee kaikkien ennakkotietojen perusteella hyvänä ”stay at home” –pakkina mainetta niittänyt Marc-Edouard Vlasic. Tämä kombinaatio tuntuunkin todella fiksulta vedolta, kun tiedetään Karlssonin avujen nimenomaan olevan hyökkäyspäässä ja ruotsalainen saattaakin välillä ylipelata hyökkäyksiä puolustuksen kustannuksella.

San Jose Sharks aloittaa runkosarjansa 5.10 Los Angeles Kingsia vastaan vieraskaukalossa.

Lähde: NHL.com