SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Eräviikingit-TPS: Putkille jatkoa?
  • Niko
    Mikkonen

Eräviikingit-TPS: Putkille jatkoa?

julkaistu: 12.01.2019 14:41

Mosalla EräViikingit pyrkivät katkaisemaan huonojen otteiden putken, kun vastaan astelee kuuden ottelun voittoputkessa oleva TPS, joka ei syyttä ole toisena sarjataulokossa.

EräViikinkien kokoonpanoa leimaa muutamien pelaajien puuttuminen. Muun muassa Mika Majalahti ja Markus Salmi latovat parasta aikaa palloa verkkoon A-junioreiden matkassa Jyväskylässä.

Neljässä edellisessä etteluss ErVi on mennyt jatkoille niin Karhuja, Welhoja kuin Steelersiä vastaan. Lisäksi vierastappio Happeelle 9-3. Sarjataulukon kannalta vielä ei tarvitse paniikkinappulaa etelässä painaa, vaikka kotietu onkin karkaamassa. Tässä lieneekin syy siihen miksi yllä mainitut miehenalut muutaman muun lisäksi pelaavat tärkeämmistä pisteistä muualla.

TPS puolestaan on kuuden ottelun voittoputkessa. Näissä on mukana voitot niin Nokian KrP:stä kuin SPV:stä, joka on ssrjataulukon kolmas.

Suurempia poissaoloja ei pitäisi TPS:llä olla. Vaikka ErVi:llä on niin entisiä kuin nykyisiä maajoukkuepelaajia kokoonpanossaan, niin TPS:n rosteri on parempi ja kaiken lisäksi laajempi.