SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
EPL:n viimeinen lohko alkoi CS:GO-maratonilla – historian 4. pisin kartta
  • Juuso
    Syngelmä

EPL:n viimeinen lohko alkoi CS:GO-maratonilla – historian 4. pisin kartta

julkaistu: 30.03.2022 17:22

Maailmanlistan ykkösjoukkue NAVI kohtasi ESL Proliigan 15. kauden D-lohkon avausottelussa puolalaisen AGOn, joka on sijoitettu maailmanlistalla sjialle 137. NAVI aloitti turnauksen ilman pelinsisäistä johtajaansa, Kirill “Boombl4” Mikhailovia, koska hän on sairastunut koronaan. Häntä korvaa turnauksessa toistaiseksi NAVIn akatemiajoukkueen pelaaja, Daniil “headtr1ck” Valitov.

Lue lisää: NAVI aloittaa CS:GO-huipputurnauksen ilman kapteenia

Sprinttijuoksusta maratoniin

NAVIn ja AGOn välinen ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valikoituivat Dust2 (AGO), Mirage (NAVI) ja Inferno.

Avauskartta oli NAVIn ylivoimaa, kun Aleksandr “s1mple” Kostylievin johtama joukkue ryösti AGOn karttavalinnan lähes täydellisen tuloksen jälkeen, 16–1.

Toista karttaa pelattiinkin sitten useamman kartan edestä. AGOn 8–7 johdosta lähdetylle puoliskolle saatiin nimittäin sellainen päätös, että NAVI vei toisen kartan jatkoajalle.

Lopulta jatkoaikaa pelattiin peräti 41 kierrosta, eli toisin sanoen seitsemän jatkoaikaa. NAVI sai kuin saikin voitettua toisen kartan maratonin jälkeen lukemin 37–34.

AGO oli alle sekunnin päässä karttavoitosta, kun se johti ottelua tilanteessa 27–26. NAVIn Ilya “Perfecto” Zalutskiy oli yksin kahta AGOn pelaajaa vastaan, kun hän onnistui nopeasti tappamaan molemmat vastustajansa ja purkamaan pommin juuri ja juuri.

Maratoniksi venyneen ottelun paras pelaaja oli NAVIn s1mple, joka otti yhteensä 86 tappoa ja 1.49 ratingin. Miragessa s1mplelle kertyi tappoja peräti 65.

Kaikkien aikojen neljänneksi pisin CS:GO-kartta

Pidempi kartta on pelattu CS:GO:n historiassa vain kolme kertaa aiemmin. Pisimmän kartan pelasivat Team XENEX ja EXCEL (88 kierrosta) UK Nation Championship -turnauksessa vuonna 2015. Alla olevassa twiitissä on nähtävillä lista neljän kärjestä.

Lähteet: HLTV, ESL_CSGO, ESLCS | Kuva: ESLCS