SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Epävireisillä suomalaisjoukkueilla nihkeä alku Pro Leaguelle
  • Wille
    Turunen

Epävireisillä suomalaisjoukkueilla nihkeä alku Pro Leaguelle

julkaistu: 23.06.2019 13:18

Tom Clancy´s Rainbow Six Siegen Pro League mallia kymmenen polkaistiin käyntiin euroopan osalta maanantaina.  Heti ensimmäisellä kierroksella olivat vastakkain kaikki sarjan suomalaispelaajat kun toisensa kohtasivat mousesports ja G2.

Molemmissa joukkueissa koettiin miehistönmuutoksia juuri ennen kauden alkua.  Suomalainen shuffle alkoi kun hiirulaiset sylkäisivät Siege – legenda Niklas “Willkey” Ojalaisen pihalle kokoonpanostaan viime kauden päätteeksi.

Korvaajaa ei tarvinnut arvuutella kauaa kun siirtoikkunan takarajalla kokoonpanoon liittyi niin ikään kilometritehtaalle joutunut entinen G2 – pelaaja Joonas “jNSzki” Savolainen.

Suomalaisittain tuolileikin tyytyväisin mies oli varmasti Aleksi “UUNO” Työppönen siirtyessään G2 – kokoonpanoon juuri Savolaisen tilalle. Näinollen Työppösen aika ranskalaisessa LeStream – joukkueessa jäi yhden kauden mittaiseksi.

Ensimmäisessä ottelussa vastakkain asettui siis kaksi vielä lopullista muotoaan hakevaa tiimiä.

Suurimmat kysymysmerkit ennen ottelua varmasti leijuivat mousen päällä, koska Ojalainen kuitenkin oli joukkueen ehdoton johtohahmo ja vastasi aika pitkälle myös pelinsisäisestä johtamisesta.

Ottelu olikin varsin yksipuolinen näytös G2:n riepotellessa mousea lukemin 7-1 kaikkien kierrosten päättyessä tappoihin.

Pahiten mousen kimpussa häärivät juuri G2:n suomalaiset Työppönen ja Juhani “Kantoraketti” Toivonen molempien pudotellessa 10 härkää mieheen.

Kuvaavaa oli myös, että mouse sai yhteensä 14 raatoa syötäväkseen koko ottelussa.

Perjantaina pelatulla toisella kierroksella oli molempien suomalaiskokoonpanojen peli vielä aikalailla hukassa.

G2 kärsi 7-4 tappion ruotsalaisen Chaos E.C:n voittaessa suurimman osan kaksinkamppailuista ja hallitessa ottelua.

Mouse omasta puolestaan näytti huojuvan tuulessa kohdatessaan LeStreamin.

Villa – kartassa pelattu ottelu oli joukkuepelin osalta todella tukkoista ja näytti siltä ettei askelmerkit olleet vielä aivan selvillä.  Myös vaikutti siltä, että informaatio ei kulkenut toivotulla tavalla.

Pro League jatkuu maanantaina vielä toisella kahden kierroksen viikolla ja varsinkin mousella on aika alkaa löytää omaa peliään ettei kauden alku käy liian lannistavaksi.

Media: Liquipedia