SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Entinen NBA-pelaaja Chris Bosh Gen.G:n neuvonantajaksi
  • Atte
    Leppänen

Entinen NBA-pelaaja Chris Bosh Gen.G:n neuvonantajaksi

julkaistu: 12.10.2018 16:45

Entinen ammattikoripalloilija Chris Bosh on pestattu Gen.G Esportsiin pelaajien neuvonantajaksi. Toronto Raptorsissa ja Miami Heatissa vaikuttanut Bosh on voittanut urallaan kaksi NBA-mestaruutta ja yhden olympiakullan. Boshin on määrä ammentaa 15-vuoden ammattiurheilijan urastaan ja opastaa siten Gen.G:n eri joukkueita parantamalla näiden tiimityötä sekä johtajan taitoja ja antaa ohjeita kovien paineiden alla toimimiseen. Asiasta tiedotettiin Gen.G esportsin virallisella Twitter-tilillä 10. lokakuuta:

”Olemme innoissamme saadessamme ilmoittaa Chris Boshin liittyvän Gen.G:hin virallisena pelaajien neuvonantajana! Odotamme innolla, millaista kokemusta ja näkemystä hän voi meille tarjota NBA-legendana ja moninkertaisena mestarina!”

Myös veritulpan takia aikaista eläköitymistä harmitteleva Bosh kommentoi elämäntilannettaan:

“Homma on todella erilaista, koska urheilijoina, erityisesti NBA:ssa työskentelet koko elämäsi ja teet uhrauksia päästäksesi tähän asemaan ammatillisesti. Jos ja kun se on uhattuna, asioista tulee todella vaikeita. Jouduin vastaamaan moniin kysymyksiin. Jouduin ottamaan aikani. Se oli rankkaa aikaa. Mistä muustakaan tykkäisin? En edes tiennyt mistä muusta nautin.”

Bosh kuitenkin vaikuttaa löytäneen uuden palon elämäänsä Gen.G:n kautta:

“On kuin unelmaa, että saan työskennellä näiden tyyppien kanssa. Näen, että korkealla tasolla kilpailu, oli sitten kyse liiketoiminnasta, taiteesta, elokuvista tai urheilusta, täytyy asiat hoitaa tietyllä tavalla. NBA:ssa oleminen, menestyminen ja mestaruuksien voittaminen maailman korkeimmalla tasolla omaa tietyt ydinarvot ja tietyt ohjenuorat, joita täytyy seurata.”

Boshin rekrytointi Gen.G:hin tapahtuikin melkein sattuman kaupalla, miehen hengatessa joukkueen varapuheenjohtaja Phillip Hyunin kanssa:

”Juttelimme ja hengailimme paljon ja hän vain kutsui minut katsomaan, mitä Gen.G:llä tapahtuu. Vein lapseni katselemaan ja homma vaikutti aika siistiltä. Phillip kysyi, haluaisinko liittyä toimintaan tavalla tai toisella ja loppu hoitui kuin itsestään.”

Gen.G kilpailee useissa peleissä, kuten League of Legendsissä, Heroes of the Stormissa ja Overwatchissa.