SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kommentaattori ennusti CS:GO-tähtivaihdoksen – zehNin ex-joukkuetoveri Astralikseen
  • Juuso
    Syngelmä

Kommentaattori ennusti CS:GO-tähtivaihdoksen – zehNin ex-joukkuetoveri Astralikseen

julkaistu: 23.02.2022 10:00

Entinen ammattipelaaja ja nykyinen kommentaattori Jacob “Pimp” Winneche pohti menneenä maanantaina Astraliksen joukkuetta Twitterissä. Tanskalaisjoukkue jäi IEM Katowice 2022 -huipputurnauksessa niukasti pudotuspelien ulkopuolelle, kun se hävisi lohkovaiheen alemman kaavion finaaleissa niukasti Aleksi “Aleksib” Virolaisen G2 Esportsille 2–1.

Pimp kommentoi twiitissään, että olisi yllättävää mikäli Astralis pelaisi samalla kokoonpanolla toukokuun majoreilla. Hänen mukaansa yksittäinen pelaaja ei korjaa joukkueen ongelmia, mutta jostain on hyvä lähteä liikkeelle.

Pimp ennusti uuden kokoonpanon

Pohdintansa jälkeen Pimp julkaisi myös toisen twiitin. Siinä hän paljasti kolme vaihtoehtoista kokoonpanoa Astralikselle. Ensimmäiseksi hän nimesi unelmakokoonpanonsa joukkueelle, johon kuuluisivat joukkueen nykyisistä pelaajista Lukas “gla1ve” Rossander, Kristian “k0nfig” Wienecke ja Benjamin “blameF” Bremer. Lisäksi joukkueessa pelaisi sen entinen AWP-pelaaja, Nicolai “device” Reedtz sekä OG:n Valdemar “valde” Bjørn Vangså.

Realistiseen uuteen kokoonpanoon Pimp muuttaisi vain yhden pelaajan. Nykyisessä kokoonpanossa Philip “Lucky” Ewaldin tilalle tulisi entinen FunPlus Phoenixin pelaaja, Asger “Farlig” Jensen.

Pieneksi riskiksi hän valitsi kokoonpanon, jossa pelaisi k0nfigin, blameF:n, gla1ven ja Farligin lisäksi Copenhagen Flamesin Fredrik “roeJ” Jørgensen.

Kuinka ollakaan, Pimp osui oikeaan pohtiessaan joukkueen realistisinta kokoonpanomuutosta. Lucky siirrettiin joukkueen penkille ja Farlig siirtyy Astralikseen pelaamaan AWP-pelaajan roolia. Farlig pelasi viime vuoden yhdessä Jesse “zehN” Linjalan kanssa FunPlus Phoenixissa. Joukkueella ei ole tällä hetkellä aktiivista kokoonpanoa. Farligin rating vuonna 2021 oli 1.07.

Farlig kertoo Twitter-tilillään olevansa äärimmäisen innoissaan pelaamisesta Astraliksessa. Hän haluaa todistaa, että hänestä on pelaamaan maailman huipulla.

Vastoinkäymisiä ja kiitoksia

Lucky liittyi Astralikseen omituisena aikana. Hän pelasi nimittäin ensimmäisen kolmen kuukauden aikana kolmen eri kokoonpanon kanssa. Lisäksi hänen roolinsa vaihtelivat muun muassa AWP-pelaajan ja kivääripelaajan välillä. Vaikeista olosuhteista huolimatta Lucky kertoo olevansa kiitollinen ajastaan Astraliksessa, vaikka vaikea tilanne on häntä myös ärsyttänyt.

“Aikani Astraliksessa alkoi sekavissa merkeissä. Joukkueessa vaihdeltiin pelaajia ja kaksi pelaajaa lähti. Matkaan mahtuu upeita ja vaikeita hetkiä. En kuitenkaan vaihtaisi aikaani joukkueessa mihinkään. Minua ärsyttää, että en valitettavasti löytänyt omaa virettäni joukkueessa. Tiedän, että pystyn parempaan, mutta en yksinkertaisesti kyennyt näyttämään sitä.”

“Olen kasvanut pelaajana ja saanut arvokasta kokemusta Astraliksessa. Siitä olen todella kiitollinen. Haluan kiittää kaikkia joukkueen pelaajia ja Astraliksen henkilökuntaa.”

Voit lukea Luckyn englanninkielisen viestin täältä.

Farligilla on hetki aikaa harjoitella joukkueen kanssa ennen tositoimia. Astralis pelaa seuraavaksi reilun kuukauden kuluttua alkavalla ESL Proliigan 15. kaudella. Avausottelussa vastaan tulee Evil Geniuses.

Lue lisää: CS:GO-huippuliiga pelataan Euroopan ytimessä – G2 ja ENCE mukana

Astraliksen kokoonpano ESL Proliigan 15. kaudella

  • Andreas “Xyp9x” Højsleth
  • Lukas “gla1ve” Rossander
  • Kristian “k0nfig” Wienecke
  • Benjamin “blameF” Bremer
  • Asger “Farlig” Jensen

Lähteet: HLTV, Luckyv1CSGO, farligcs, Pimp_CSGO

Kuva: AstralisCS