SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Historiallinen FACEIT-matsi Counter-Strike 2:ssa – Legendat ja nuoret osujat kohtaavat toisensa
  • Juuso
    Syngelmä

Historiallinen FACEIT-matsi Counter-Strike 2:ssa – Legendat ja nuoret osujat kohtaavat toisensa

julkaistu: 24.03.2023 18:53

Advertisement

 

Counter-Strike 2:n suljettu beta on täydessä vauhdissa. Kun useat huippupelaajat ovat kiireisiä ESL Proliigan 17. kauden otteluiden kanssa, pelasivat entiset ja nykyiset CS- ja CS:GO-ammattilaiset historian ensimmäisen ottelun CS2:sta FACEIT-palvelussa.

Ottelua striimaa parhaillaan toisessa joukkueessa pelaava entinen Virtus.pro-legenda ja nykyinen HONORIS:in vaihtopelaaja, Filip “NEO” Kubski. Hänen joukkuetovereinaan historiallisessa ottelussa pelaavat Eternal Firen Yasin “xfl0ud” Koç ja tämän joukkuetoveri Buğra “Calyx” Arkın, Vitalityn kanssa ESL Proliigan 17. kauden lohkovaiheessa loistanut Audric “JACKZ” Jug ja Dominik “GruBy” Świderski

Toisessa joukkueessa pelaavat Cloud9:n kokoonpanosta hetki sitten vapautettu Timofey “interz” Yakushin, GamerLegionin Mihai “iM” Ivan, Genkin valmentaja Jesper “TENZKI” Plougmann, undefinedin valmentaja Kevin “kRYSTAL” Amend ja Bad News Eaglesin päävalmentaja Jonatan “Devilwalk” Lundberg.

NEO on voittanut urallaan major-turnauksen kotiyleisönsä edessä Puolan Katowicessa 2014. Devilwalk on voittanut CS:GO:n ensimmäisen major-turnauksen niin ikään kotiyleisönsä edessä Ruotsin Jönköpingissä. Lisäksi hän on valmentanut fnaticin kokoonpanon major-mestaruuteen Katowicessa 2015.

Lähde: FACEIT | Kuva: Valve