SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ennustiko OG:n AWP-pelaaja mantuu penkityksensä?
  • Juuso
    Syngelmä

Ennustiko OG:n AWP-pelaaja mantuu penkityksensä?

julkaistu: 28.07.2022 21:00

Mateusz “mantuu” Wilczewski katsoo hotellihuoneesta, kun OG ja häntä paikkaava Abdul “degster” Gasanov loistavat Lissabonin BLAST-kevätfinaaleissa.

Aivan kuin mantuu olisi ennustanut penkityksensä degsterin vahvojen otteiden myötä, sillä hän julkaisi OG:n Navi-voiton jälkeen twiitin “Oli mukava tuntea.”

Mantuu kertoi Dexertolle twiitin olleen puolivitsillä tehty heitto.

— Heitin sen puolivitsillä. Sanoin kaverilleni, että jos minä olisin OG, voisin harkita itseni [mantuun] penkittämistä, mantuu sanoo.

Mantuuta ihmetyttää, miten OG kertoi ostaneensa parhaat pelaajat mihin heillä oli varaa, eli Maciej “F1KU” Miklasin ja Adam “NEOFRAG” Zouharin, kun hetkeä myöhemmin he ostivat yhden halutuimmista ja kuumimmista AWP-pelaajista, degsterin. Arvioiden mukaan degsteristä maksettiin noin $300 000.

Mantuu oli pitkään tier 2 -joukkueiden pelaaja, kunnes sai tilaisuuden OG:n alkuperäisessä kokoonpanossa, johon kuului myös parhaillaan siirtomarkkinoilla oleva Aleksi “Aleksib” Virolainen.

— Kun liityin joukkueeseen olin aggressiivinen AWP-pelaaja. Kun Aleksi [Aleksib] alkoi vähitellen kieltää minua tekemästä aggressiivisia pelejä ja halusi minun pysyvän hengissä, passivoiduin vähitellen. Kun Nemanja “nexa” Isaković liittyi joukkueeseen hän käski minun yhdessä valmentajan kanssa auttaa rifle-pelaajia tekemään aggressiivisia pelejä käyttämällä utilitya ja pysymällä hengissä, mantuu kertoo.

Roolin vaihdos tuntuu mantuusta haastavalta, vaikka hän kokeekin suorituneensa hyvin passiivisin AWP-pelaajan roolista.

— Terroristipuolella katsoin joukkuetovereideni kuolevan serverillä. Halusin auttaa mutta en tiennyt miten, koska minun oli käsketty vain heittää valo- ja savukranaatteja siten, että en kuole, mantuu sanoo.

Jatkossa mantuu sanoo pyrkivänsä yhdistämään aggressiivisen ja passiivisen AWP-pelaajan puolensa. Tällä tavalla hän uskoo kehittyvänsä pelaajana seuraavalle tasolle. Mantuu ottaa tarjouksia vastaan organisaatioilta ja pitää mahdollisena siirtymistä pohjoisamerikkalaiseen joukkueeseen, mikäli käytännön asiat saataisiin järjestettyä.

Lähde: Dexerto | Kuva: mantuucs