SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ennakkosuosikit pinteessä, Aleksi “Aleksib” Virolaisella luukku auki pudotuspeleihin
  • Juuso
    Syngelmä

Ennakkosuosikit pinteessä, Aleksi “Aleksib” Virolaisella luukku auki pudotuspeleihin

julkaistu: 24.03.2024 11:37

Pelaajatcom näyttää viikonlopun viimeisenä tanssina Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtaman Natus Vinceren ja brasilialaisjoukkue paiNin kuolemanottelun kello 20 alkaen.

Ottelu nähdään Pelaajatcomin Twitch-kanavalla Arttu “Olvari” Hämäläisen ja Aleksi “allu” Jallin selostamana.

Loput päivän kolmesta ottelusta nähdään Elisan kanavilla.

Natus Vincere on siinä mielessä onnekas, että jäljellä olevista joukkueista se sai vastaansa juuri sen paperilla selvästi heikoimman, paiNin. Muut vaihtoehdot olisivat olleet Complexity, maailmanrankingin ykkösjoukkue FaZe, maailmanrankingin viides joukkue G2 Esports ja Virtus.pro.

Natus Vincere on ylivoimainen ennakkosuosikki iltaotteluun. Virolaisen johtama kokoonpano on hävinnyt niukasti huippujoukkueille kuten Cloud9 ja Spirit, joka on turnauksen voittajasuosikki.

Vastapuolelta kannattaa seurata erityisesti  27-vuotiasta Rodrigo “biguzera” Bittencourt, joka on antanut oivia näyttöjä nousevana Brasilian tähtenä.

Veikkausvihje: Natus Vincere voittaa.

Kolme joukkuetta on tänään yllättävässä tilanteessa. Maailmanrankingin ykkösjoukkue, viides ja seitsemäs joukkue ovat kaikki vaarassa pudota. Varmuudella ainakin yksi joukkue kolmikosta FaZe Clan, G2 Esports ja Virtus.pro jää tänään pudotuspelien ulkopuolelle.

Joulukuussa entinen MOUZ-tähti David “frozen” Čerňanský liittyi kansainvälisen huippujoukkueen riveihin. Pelaaminen jälleen Finn “karrigan” Andersenin alaisuudessa ja Robin “ropz” Koolin tutkaparina piti olla voittamaton yhdistelmä.

Alkuun merkit näyttivätkin varsin lupaavilta, mutta Kööpenhaminassa joukkueelle on tapahtunut jotain. Ennen rohkeasti pelanneet Kool ja Čerňanský ovat muuttuneet syystä tai toista hyvin passiivisiksi serverillä. Tästä syystä joukkue on ollut suurissa vaikeuksissa selviä altavastaajia vastaan.

Varteenotettava riski ottelun veikkausvihjeeksi on Complexityn voitto, mutta todennäköisemmin näemme kolmannen kartan.

Veikkausvihjeet: Yli 2.5 karttaa/Complexity voittaa.

Ennen Virolaisen ottelua nähdään G2 Esportsin ja Virtus.pron välinen kuolemanottelu. G2 oli lähellä pudota jatkosta jo eilen yllättäjäjoukkue ECSTATIC:ia vastaan, mutta Ilya “m0NESY” Osipovin yksilösuoritukset auttoivat joukkueen ratkaisevaan karttavoittoon Anubiksessa.

Virtus.pro on kohdannut paperilla helpompia vastustajia, kun taas G2 on hävinnyt sekä Natus Vincerelle että Cloud9:lle. Tämän perusteella G2 olisi ottelussa pienoinen ennakkosuosikki, mutta Virtus.prota ei koskaan saa sulkea pois mestarikandidaateista.

Veikkausvihje: Yli 2.5 karttaa.

Kuva: Stephanie Lindgren, PGL