SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Ennakko: Lohkofinalistit selviävät tänään BLAST Premier Spring Groups 2024 -huipputurnauksessa
  • Juuso
    Syngelmä

Ennakko: Lohkofinalistit selviävät tänään BLAST Premier Spring Groups 2024 -huipputurnauksessa

julkaistu: 26.01.2024 10:00

Aleksi “Aleksib” Virolaisen ja Natus Vinceren vastustaja lohkofinaaliin selviää tänään kello 15.30 alkavassa ottelussa, kun G2 ja NIP kohtaavat C-lohkon alemman kaavion finaalissa.

Pelaajatcom näyttää päivän BLAST-ottelut suorana Twitchissä kello 13 alkaen.

G2 lähtee otteluun selvänä suosikkina ja hoitanee ottelun puhtaasti kahden kartan jälkeen.

Ottelupäivä alkaa kello 13, kun Astralikselle toisella kierroksella hävinnyt Vitality kohtaa Falconsin uuden joukkueen. Tuoreessa kokoonpanossa on mukana kolme entistä ENCE-pelaajaa.

Vitality on maailmanranking ykkösjoukkue ja Falcons vielä etsii omaa peliään. Falcons paransi peliään toisella kierroksella, mutta Vitalityn pitäisi hoitaa ottelu suoraan 2–0.

Kello 18 alkavassa iltaottelussa kohtaavat revanssiottelun merkeissä FaZe ja GamerLegion. Jälkimmäinen pystyi yllättämään maailmanrankingin kakkosjoukkueen avauskierroksella 2–0 voitolla.

Finn “karrigan” Andersen ja kumppanit ovat varmasti ottaneet pienestä järkytystappiosta opikseen. FaZen David “frozen” Čerňanský oli toisena pelipäivänä hurjassa vireessä. Mikäli slovakialaispelaaja esiintyy GamerLegionia vastaan edessä puoliteholla torstaisesta, FaZe voittaa ottelun.

Illan viimeisenä otteluna nähdään D-lohkon alemman kaavion finaali, jossa kohtaavat C9 ja BIG. Ylemmän kaavion finaalissa Virtus.prolle taipunut Cloud9 lähtee kaikesta huolimatta otteluun vahvana suosikkina.

Kaikkia ottelupareja yhdistää se, että voittajat etenevät lohkofinaaleihin ja ovat yhden voiton päässä BLAST Premier Spring Finals -turanuksesta. Häviäjä yhdistää puolestaan se, että nämä joukkueet jatkavat BLAST-kauttaan BLAST Premier Spring Showdown 2024 -turnauksessa.

Vihjeet

  • Vitality voittaa Falconsin.
  • G2 voittaa NIP:in.
  • FaZe voittaa GamerLegionin.
  • Cloud9 voittaa BIG:in.

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST Premier