SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENNAKKO: ENCEN PELIT ELISA INVITATIONAL SPRING 2021 -TURNAUKSESSA ALKAVAT TÄNÄÄN
  • Juuso
    Syngelmä

ENNAKKO: ENCEN PELIT ELISA INVITATIONAL SPRING 2021 -TURNAUKSESSA ALKAVAT TÄNÄÄN

julkaistu: 16.04.2021 14:00

Elisa Invitational Spring 2021 turnaus jatkuu tänään, kun B-lohko aloittaa ottelunsa.

B-lohkon ensimmäisessä ottelussa kohtaavat ENCE ja Young Ninjas.

Ottelu pelataan BO1 (“paras yhdestä”) -menetelmällä, joten yllätyksen mahdollisuus kasvaa.

ENCE ennakkosuosikkina otteluun

ENCE:n karttavalikoima on ennakkoon selvästi laajempi. Ainoastaan Mirage, Inferno ja Vertigo ovat paperilla Young Ninjasille parempia karttoja.

ENCE on uuden kansainvälisen kokoonpanonsa alun aikana näyttänyt, että halua ja työmotivaatiota harjoitella ja pelata karttavalikoimaa laajasti löytyy.

HLTV tilastoi joukkueen karttakohtaisen voittoprosentin kolmen pelatun kartan jälkeen. ENCE on pelannut viimeisen 3 kuukauden aikana sekä Miragen että Vertigon kaksi kertaa, joten mikäli ottelu pelataan jommassakummassa kartassa, ei ENCE:n vaarallisuutta voida aliarvioida.

ENCE:n parhaat kartat ennakkoon ovat Train, Nuke, Dust2, Inferno ja Overpass. Trainissa voittoprosentti on 67, Nukessa 62% ja muissa edellä olevissa 50%.

Young Ninjasin karttavalikoima on huomattavasti suppeampi. Joukkueen parhaat kartat ovat Inferno (voittoprosentti 67) ja Mirage (voittoprosentti 62).

Koska ottelu pelataan BO1-menetelmällä, pelattava kartta päätetään bannaamalla karttoja vuoron perään.

ENCE:n ensimmäinen karttaban on ollut viime aikoina Vertigo ja Young Ninjasin Dust2.

Koska karttavalikoimassa on 7 karttaa, molemmat joukkueet bannaavat 3 karttaa. Yhden vuorotellen.

Koska Young Ninjas on ollut hyvävireinen Infernossa (joukkue on voittanut 5 Infernoa putkeen), ENCE luultavasti bannaa Vertigon jälkeen kyseisen kartan. ENCE:n viimeisenä karttabannina on luultavasti Mirage, koska Overpass on ennakkoon heille parempi kartta, mutta Young Ninjasille heikompi kartta kuin Mirage.

Young Ninjas sen sijaan luultavasti pyrkii karsimaan omat heikkoudet ja ENCE:n vahvuudet minimiin. Joukkueen heikot kartat ovat ENCE:n vahvimpia, joten ruotsalaisjoukkueen karttabanneissa ei pitäisi tapahtua yllätyksiä. Ne ovat todennäköisesti Dust2, Train ja Nuke.

Toimittajan ennakko karttabanneista näyttää siis tältä.

ENCE removed Vertigo

Young Ninjas removed Dust2

Ence removed Inferno

Young Ninjas removed Train

ENCE removed Mirage

Young Ninjas removed Nuke

Overpass was left over.

Pudotuspelit pelataan sunnuntaina

Molemmista lohkoista 2 parasta joukkuetta pääsee sunnuntaina pelattaviin välieriin. Näiden välierien voittajat kohtaavat myöhemmin samana päivänä.

Suomalaisjoukkue HAVU koki A-lohkossa pettymyksen sen jäädessä lohkojumboksi nollalla pisteellä. HAVU hävisi ensin Apeksille 16—3 ja sen jälkeen ratkaisevassa ottelussa SKADE:lle 2—0.

Lähde: HLTV

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: