SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ENCE:stä lähteneen CS-kapteenin uusi osoite selvillä – Tiimikaverit iso kysymysmerkki
  • Perttu
    Leinonen

ENCE:stä lähteneen CS-kapteenin uusi osoite selvillä – Tiimikaverit iso kysymysmerkki

julkaistu: 16.12.2023 13:30

Marraskuun lopussa ENCE:stä lähtenyt tanskalainen Marco “Snappi” Pfeiffer on tehnyt odotetusti sopimuksen Falconsin kanssa. Marraskuun alusta lähtien mediassa pyörivät huhut joiden mukaan pelinsisäisenä johtajana pelaavan 33-vuotiaan Pfeifferin uusi osoite tulisi olemaan saudiorganisaatio Falcons, ja eilen tälle saatiin vahvistus.

Pfeifferista tuli Falconsin ensimmäinen virallinen hankinta sitten valmentajaksi hankitun Danny “zonic” Sorensenin.

Toisena varmana nimenä osana Falcons kokoonpanoa pidetään Vitalitysta lähtenyttä Emil “Magisk” Reifia, mutta nelinkertaisen major-voittajan sopimusta ei ole julkaistu vielä tähän päivään mennessä.

Saudirahalla joukkuetta kasaava Falcons on tiettävästi tehnyt hurjiakin tarjouksia nimekkäistä pelaajista. Huhuissa ovat pyörineet CS-kentän kärkinimet kuten Nikola “NiKo” Kovac ja Russel “Twistzz” Van Dulken. Molemmat tähtipelaajat kuitenkin kieltäytyivät tarjouksista.

Lisäksi ranskalaisen entisen ammattipelaajan Sebastien “KRL” Perezin mukaan Falconsin lähestymisyritykset koskien ENCEn AWP-pelaajaa Alvaro “SunPayus” Garciaa ja Eternal Firen tähtipelaaja Ismailcan “XANTARES” Dörtkardesia koskien olisivat epäonnistuneet.

Falconsilla on tällä hetkellä Pfeifferin lisäksi ainoastaan yksi pelaaja, Mohammad “BOROS” Malhas. Montessa läpilyönyt 19-vuotias riflepelaaja oli ainoa, joka vältti penkityksen edellisestä Falconsin kokoonpanosta.

ENCEn parhaimmillaan HLTV:n ranking sijalle 2. nostanut Snappi kommentoi omaa siirtoaan Falconsiin X:ssä.

“Tiedän, että monet ihmiset kyseenalaistavat päätökseni, mutta uskon, että tämä oli paras mahdollisuuteni saavuttaa tavoitteeni ja voittaa isoja pokaaleja.”

Kuva: ENCE Lähde: HLTV