SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE:n valmentaja ja kapteeni kertovat joukkueen tilanteesta
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE:n valmentaja ja kapteeni kertovat joukkueen tilanteesta

julkaistu: 17.12.2023 06:10

Eilen uutisoimme, että suomalaisorganisaatio ENCE on menettänyt kaksi avainpelaajaansa. Falconsiin siirtyivät Pavle “Maden” Bošković ja Alvaro “SunPayus” Garcia. BLAST Premier World Final -turnaus jäi nykyisen kokoonpanon viimeiseksi ja sen aikana ENCE:n tuore päävalmentaja, Jakub “kuben” Gurczynski, kertoi joukkueen tunnelmista BLAST:ille. ENCE jäi turnauksessa viimeiselle sijalle.

– En voi mennä yksityiskohtiin, mutta kyllähän nämä huhut vaikuttavat joukkueen tunnelmaan ja keskittymiskykyyn, Gurczynski kertoo.

Valmentajan mukaan on sääli, että hän ei pääse alusta alkaen valmentamaan kokoonpanoa, joka todella haluaa pelata ENCE:n organisaatioille ja joukkueelleen.

– Se on sääli, mutta aloitamme puhtaalta pöydältä seuraavan kauden alussa. Odotan sitä innolla, Gurczynski sanoo.

ENCE:n uudella pelinsisäisellä johtajalla, Lukas “gla1ve” Rossanderilla, ei ole omien sanojensa mukaan mitään hajua siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään. Rossanderia haastatteli HLTV.

– Yritämme pitää hauskaa otteluissa. Jotkut ovat kuitenkin epävarmoja tulevaisuutensa suhteen, mikä tietysti vaikuttaa joukkueen tunnelmaan, Rossander myötäilee valmentajansa sanoja.

Rossanderin mukaan osa ENCE:n pelaajista on käynyt neuvotteluja muiden joukkueiden kanssa loppuvuoden aikana. Yksityiskohtiin ei voi hänkään mennä.

– Tämä tietysti vaikuttaa joukkueen tunnelmaan. Kun neuvottelet toisen joukkueen kanssa ja mietit tulevaisuuttasi, et keskity ja panosta täysillä nykyiseen joukkueeseesi, Rossander kommentoi.

Rossander kertoo tietäneensä, että pelaajia saattaa lähteä ENCE:stä, kun hän allekirjoitti sopimuksen suomalaisorganisaation kanssa.

– Toivoisin, että kukaan ei lähtisi, mutta uskon, että pystymme Gurczynskin kanssa rakentamaan maailmanluokan joukkueen siinäkin tapauksessa, että joudumme tekemään kokoonpanomuutoksia, Rossander pohtii.

Lähteet: BLAST, HLTV | Kuva: ENCE