SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE:n vaikeudet jatkuvat – hävisi penkitetylle joukkueelle huipputurnauksen avauskierroksella
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE:n vaikeudet jatkuvat – hävisi penkitetylle joukkueelle huipputurnauksen avauskierroksella

julkaistu: 09.04.2024 00:09

ENCE kohtasi hetki sitten penkitetyn FORZE:n kokoonpanon Skyesports Masters 2024 -turnauksessa. Turnaus oli alun perin määrä pelata Intiassa, mutta se päädyttiin järjestämään verkon välityksellä.

ENCE hävisi ottelun lopulta karttavoitoin 1–2 (10–13, 13–3, 13–16). Tilastollisesti ottelun paras pelaaja oli tappiosta huolimatta ENCE:n Kacper “Kylar” Walukiewicz.

ENCE on ollut huonossa vireessä viimeisten viikkojen aikana. Tappiot on kärsitty niin Heroicille, B8:lle, Imperialille, paiNille ja FURIA:lle. Ainoastaan Heroic on ENCE:n edellä maailmanrankingissa.

Erityisesti Paweł “dycha” Dychan yksilötaso näyttää huolestuttavalta. Vielä viime vuosina ENCE:n luottopelaajiin kuulunut Dycha on pelannut vuoden 2024 keskimäärin 0.96 ratingilla.

Dycha liittyi ENCE:n kokoonpanoon tammikuussa 2021. Tuon vuoden hän pelasi keskiarvoltaan 1.10 ratingilla. Vuonna 2022 rating oli 1.09 ja viime vuonna 1.06. Tänä vuonna rating on romahtanut ykkösen alle.

Yleensä alle yhden rating nähdään pelinsisäisillä johtajilla, jotka keskittyvät frägäämisen sijasta johtamiseen ja taktiikoiden miettimiseen.

ENCE joutuu heti kättelyssä kuolemanpeleihin pudottuaan avausottelunsa jälkeen alempaan kaavioon. Joukkueen ensimmäinen kuolemanottelu pelataan keskiviikkoiltapäivänä kello 16.30 Suomen aikaa.

ENCE saa vastaansa alemman kaavion avausottelussa OG:n, joka pelaa turnausta Mădălin-Andrei “MoDo” Mirean kanssa. Hän pelaa maanantaina penkitetyn Iulian “regali” Harjăun tilalla.

Lue lisää: Nuori CS-lupaus OG:n penkille

OG kärsi avauskierroksella tappion Auroraa vastaan karttavoitoin 2–0 (13–7, 13–9).

Lähteet: HLTV, ENCE | Kuva: Joao Ferreira, PGL