SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ENCEn tie päätökseen Roobet Cupissa — FaZe liian paha purtava
  • Perttu
    Leinonen

ENCEn tie päätökseen Roobet Cupissa — FaZe liian paha purtava

julkaistu: 29.06.2022 11:33

ENCEn tie Roobet Cupissa tuli päätökseensä tiistaina pelatussa neljännesfinaalissa. Ranking ykkönen FaZe oli huomattavasti suomalaisorganisaatiota parempi ottelussa ja otti suoran 2-0 voiton. FaZen taival turnauksessa jatkuu semifinaaliottelulla Astralista vastaan.

ENCE valitsi omaksi kartakseen Ancientin, joka toimi ottelun avauskarttana. FaZe puolestaan Overpassin. Avauskartassa ENCE sai nopean 3-0 johdon, mutta sitten kadotti pahasti otteensa terroristipuoliskosta. FaZe sai oman CT- puolensa rullaamaan mukavasti ja 3-0 tappioasemasta huolimatta vei avauspuoliskon nimiinsä 11-4.

ENCE tuli omalle CT-puolelle rytinällä sisään ja kiri eroa nopeasti umpeen, aina 11-9 tilanteeseen. Tämän jälkeen Finn “karrigan” Andersenin joukot saivat kuitenkin jutun juonesta kiinni ja napsivat tarvittavat kierrosvoitot terroristipuolelta Ensimmäinen kartta päättyi täten FaZen voittoon lukemin 16-10. 27 tappoa avauskarttaan paukuttanut Helvijs “broky” Saukants oli FaZen ykköstykki Ancientin sademetsässä.

Toisena karttana toiminut Overpass näytti jo pitkään hyvältä ENCEn kannalta sen kairattua CT-puolikkaallaan riittävän tuntuiseen 11-4 johtoon. Mutta mitä vielä, FaZe näytti miksi se halusi pelata juuri Overpassin. Todella tyly ja näyttävä comeback oli totta, kun FaZe vei oman CT-puoliskonsa peräti 12-1. Loppulukemat toisesta kartasta 16-12 maailman ykköstiimin hyväksi ja ottelu pakettiin.

Broky oli joukkueensa ykköstykki myös toisessa kartassa. Latvialainen löi taululle 30 tappoa ja tuhosi ENCEn hyökkäykset kerta toisensa jälkeen. Koko ottelusta nuorukainen kirjautti hurjat statsit 57-29 (tapot-kuolemat) ja ratingiksi 1.58.

ENCE hävisi ottelussa todella suurella erolla eritysesti AWP-tarkkuuskivääripelaamisessa. ENCEn “isoa vihreää” heilutteleva Olek “hades” Miskiewiczin peli oli paikoitellen pahastikin hukassa. Kun vastustajan virkaveli oli vielä liekeissä, ero korostui entisestään. Vertailuna hadeksen tehot kahteen karttaan olivat 30-41 ja rating 0.68

Roobet Cup jatkuu keskiviikkona semifinaalien voimin. Otteluparit ovat BIGCloud9 ja FaZe- Astralis.

Kuva: ENCE

Luetuimmat nyt