ENCE:n Maden kertoo mikä joukkueen pelissä takkusi majoreilla
  • Juuso
    Syngelmä

julkaistu: 31.05.2023 22:46

Suomalaisorganisaatio ENCE:n CS:GO-kokoonpano jäi Pariisin majoreilla pudotuspelien ulkopuolelle sijoittuen sijoille 12–14. ENCE:n Pavle “⁠Maden⁠” Bošković kertoo HLTV:n tekemässä haastattelussa, mikä joukkueen pelissä takkusi Pariisin majoreilla.

Madenin mukaan kokoonpano ei ollut täysin valmis pelaamaan major-otteluita erityisesti aamulla. Hänen mukaansa pelaajat eivät kannustaneet toisiaan. Energiatasot olivat liian alhaalla.

– Halusimme muuttaa tämän Dallasiin tultaessa, Maden sanoo.

Maden kokee silti, että energiatasoja ja hypeä on vaikea nostaa ylöspäin, mikäli “paras kolmesta” -periaatteella pelatun ottelun avauskartan voittaa helposti. Näin tapahtui eilen, kun ENCE voitti FaZe Clanin valitsemassaan Anubiksessa kierrosvoitoin 16–7. Kun kierrokset menivät helposti ENCE:lle, jäi hype piippuun toiseen karttaan tultaessa. ENCE voitti toisen kartan lopulta huomattavasti pienemmällä erolla, 16–13.

Joukkueen kemiat ovat vaihtuneet sen jälkeen, kun Guy “NertZ” Iluz liittyi aktiiviseen kokoonpanoon. Aikaisemmin Maden ja Marco “Snappi” Pfeiffer olivat eniten äänessä, mutta nyt ainoastaan Paweł “dycha” Dycha on Madenin mukaan joukkueessa hiljaisempi.

– Johdamme toinen toisiamme tasapuolisesti ja se tuntuu toimivan hyvin, Maden sanoo.

ENCE pelaa tulevana yönä Astralista vastaan IEM Dallasin B-lohkon ylemmän kaavion finaalissa. Molemmat joukkueet ovat varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä, mutta kyseisen ottelun voittaja etenee suoraan turnauksen semifinaaleihin.

Lähde: HLTV | Kuva: ENCE