SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCEn akatemiajoukkue debytoi Assemblyilla
  • Juuso
    Syngelmä

ENCEn akatemiajoukkue debytoi Assemblyilla

julkaistu: 05.06.2022 16:13

4.—6. elokuuta pelattavaan Assembly Summer 2022 CS:GO-turnaukseen on kutsuttu HAVU, KOVA, Temp sekä ENCEn akatemiajoukkue. Kutsuttujen joukkueiden lisäksi neljä joukkuetta osallistuu turnaukseen karsintojen kautta. Voittajajoukkue nettoaa turnauksesta 15 000 euroa.

Karsinnoista tiensä turnaukseen ovat selvittäneet jo Team Bob, Cocolovers ja Conquer Gaming. Viimeinen karsintaturnaus pelataan 4.—5. heinäkuuta.

HAVU päätti vastikään luopua pitkäaikaisesta valmentajastaan, Taneli “disturbed” Veikkolasta. HAVU lähtee turnaukseen hakemaan Suomen parhaan joukkueen titteliä takaisin KOVAlta.

ENCEn akatemiajoukkueen kokoonpano on vielä julkaisematta, mutta turnaukseen mennessä köörin pitäisi olla kasassa. Joukkueeseen kohdistuu jännittäviä odotuksia, sillä organisaatio on todistanut osaavansa rakentaa kärkiluokan joukkueen niin kotimaisella kuin kansainvälisellä kokoonpanolla.

Mielenkiintoisen CS:GO-turnauksen lisäksi Assembly Summer 2022 -tapahtumassa on mahdollista vierailla Pelaajatcomin pisteellä. Tervetuloa!

Lähde ja kuva: Assembly