SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE:llä vaikea alku Brazy Party 2023 -turnauksessa
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE:llä vaikea alku Brazy Party 2023 -turnauksessa

julkaistu: 28.04.2023 10:02

Advertisement

 

Pelaajatcom näyttää ENCE:n otteluita suorana Brazy Party 2023 -turnauksessa. Pääset seuraamaan suoria lähetyksiämme täältä.

Brazy Party 2023 on CS:GO-onlineturnaus, jossa pottina on yhteensä $333 000. Voittajajoukkue kuittaa kokonaispotista itselleen $133 000. Koska turnaus pelataan verkossa, pelaa esimerkiksi ENCE:n tähtipelaaja, Guy “NertZ” Iluz ottelut kotoaan Israelista lähes 100 pingillä. Tämä tarkoittaa sitä, että NertZ joutuu pelaamaan suuremman viiveen ja lagin kanssa, joten hänellä on huomattavasti heikommat ja vaikeammat olosuhteet pelaamiseen kuin LAN-turnauksissa.

Turnauksen 16 huippujoukkuetta on jaettu neljään lohkoon. Jokaisesta lohkosta kaksi parasta etenee pudotuspeleihin. Kahdella voitolla joukkue on jatkossa, kahdella tappiolla ulkona. ENCE pelaa C-lohkossa yhdessä SAW:in, GamerLegionin sekä Andreas “Xyp9x” Højslethin Alexander “Altekz” Givskovin vaihtaneeseen Astraliksen kanssa.

ENCE kohtasi avausottelussaan SAW:in, joka on maailmanrankingin sijalla 36. Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valittiin Vertigo (SAW), Nuke (ENCE) ja Anubis.

Ensimmäinen kartta, Vertigo, meni ENCE:lle vaivattomasti lukemin 16–8. Valitsemassaan Nukessa ENCE ei ollut yhtä vahva, kun joukkue taipui SAW:ille lukemin 16–6.

Anubis on ollut ENCE:lle vaikea kartta sen julkaisusta lähtien, sillä joukkue on pystynyt voittamaan pelatuista yhdeksästä kartasta vain yhden. ENCE:llä oli useampi paikka voittaa ottelu, kun kokoonpano johti viimeistä karttaa 15–11.

Lopulta SAW tuli kuitenkin rinnalle ja ohi, kun se yllätti ENCE:n viimeisen kartan jatkoajalla kierrosvoitoin 19–16. ENCE joutuu tappion myötä pelaamaan turnauspaikastaan GamerLegionia vastaan lauantaina kello 12 alkaen. Ottelun häviävä joukkue putoaa jatkosta.

Lähde: HLTV | Kuva: ENCE