SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Doto 2021
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE:llä uskomaton CS:GO-päivä — Päihitti kaksi maailman kärkijoukkuetta!

julkaistu: 23.06.2021 09:00

ENCE aloitti Gamers Without Borders 2021 -hyväntekeväisyysturnauksen vahvasti tiistaina. Turnauksessa on palkintopottina peräti $1 500 000. Voittorahat eivät mene kuitenkaan joukkueille vaan heidän valitsemilleen hyväntekeväisyys kohteille.

ENCE on samassa lohkossa Ninjas in Pyjamasin (myöhemmin NiP), mousesportsin ja MIBR:in kanssa.

Maailmanlistan 8. kaatui puhtaasti 2—0

Päivän ensimmäisessä ottelussa ENCE kohtasi eurooppalaisen mousesportsin. Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valikoituivat Ancient (ENCE), Overpass (mousesports) ja Nuke.

ENCE—mousesports: Ancient (ENCE 16—7)

ENCE dominoi avauskartan ensimmäistä puoliskoa, kun terroristipuolella aloittanut suomalaisorganisaatio voitti avauspuoliskon peräti 12—3.

Toinen puolisko ei kauaa kestänyt, kun ENCE sai karttapallon tilanteessa 15—6. Tämän jälkeen mousesports voitti vielä yhden kierroksen, mutta ENCE:n puolustus osoittautui liian vahvaksi. Karttavoitto saapui ENCE:lle kirkkaasti lukemin 16—7.

Avauskartan paras pelaaja oli ENCE:n Lotan “Spinx” Giladi, jonka rating oli 1.38.

Huonoimmaksi jäi puolestaan mousesportsin Aurimas “Bymas” Pipiras 0.71 ratingillaan.

ENCE—mousesports: Overpass (ENCE 16—12)

ENCE aloitti toisen kartan CT-puolella. Kartan ensimmäisen pistoolikierroksen sankariksi nousi ENCE:n Joonas “doto” Forss, joka voitti “1 vastaan 2” -tilanteen.

Tämän jälkeen ENCE jatkoi vahvaa puolustuspelaamista ja voitti avauspuoliskon lukemin 10—5.

Toisella puoliskolla mousesports tuli kierroksen päähän, kun tilanne oli ENCE:n hyväksi 11—10. Lopulta ENCE marssi karttavoittoon lukemin 16—12.

Toisen kartan paras pelaaja oli mousesportsin David “frozen” Čerňanský 1.42 ratingillaan.

Huonoimmaksi jäi mousesportsin australialaiskapteeni Christopher “dexter” Nong 0.76 ratingillaan.

Seuraavaksi kaatui maailmanlistan 6. karttavoitoin 2—1

Voittajien ottelussa kohtasivat ENCE ja ruotsalainen NiP. Ottelu pelattiin jälleen “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valikoituivat Nuke (ENCE), Overpass (NiP) ja Ancient.

ENCE—NiP: Nuke (NiP 16—13)

Avauspuolisko alkoi ENCE:n osalta vahvasti, kun terroristipuolella aloittanut joukkue voitti ensimmäiset 6 kierrosta peräkkäin. Voittoputken viimeiseksi kierrokseksi jäi ENCE:n AWP-pelaajan, Olek “hades” Miskiewiczin voittama “1 vastaan 2” -tilanne.

Tämän jälkeen NiP sai ensimmäiset kierroksensa. Kierroksia kertyi lopulta niin hyvin, että ENCE voitti avauspuoliskon niukasti 8—7.

ENCE aloitti toisen puoliskon vahvasti siirtymällä johtoon lukemin 12—7. ENCE:n “doto” näytti vahvoja klutsiotteita myös ruotsalaisia vastaan, kun “1 vastaan 2” -tilanteessa ollut suomalaispelaaja pääsi yllättämään jäljellä olevat NiP-pelaajat aulassa hiipimällä näitä selkään pihan kautta.

NiP osoittautui myös vahvaksi terroristijoukkueeksi Nukessa, kun joukkue nousi takaa-ajo asemasta (13—10) voittoon. Ruotsalaiset voittivat kuusi kierrosta peräkkäin ja voittivat täten avauskartan lukemin 16—10.

Avauskartan paras pelaaja oli NiP:in Hampus “hampus” Poser, joka otti kartassa 32 tappoa. Ratingiksi muodostui 1.79.

Huonoimmaksi jäi ENCE:n Paweł “dycha” Dycha 0.74 ratingillaan.

ENCE—NiP: Overpass (ENCE 16—14)

NiP aloitti toisen kartan voittamalla ensimmäiset kolme kierrosta. Tämän jälkeen ENCE:n vahvat yksilösuoritukset nostivat joukkueen 8—4 johtoon.

NiP kavensi lopulta tilanteeksi 8—7 ENCE:n hyväksi.

Toisella puoliskolla ENCE:n hyökkäyspeli sujui hyvin, kun joukkue siirtyi johtoon lukemin 13—8. Tämän jälkeen NiP teki kuitenkin hyvän nousun ja pääsi lähelle kartta- ja ottelupalloa johtoasemassa 14—13. ENCE voitti toisen kartan lopulta 16—14.

Toisen kartan paras pelaaja oli NiP:in tanskalaispelaaja Nicolai “device” Reedtz 1.40 ratingillaan.

Huonoimmaksi jäi NiP:in Nicolas “Plopski” Gonzalez Zamora 0.82 ratingillaan.

ENCE—NiP: Ancient (ENCE 16—11)

Ottelun ratkaiseva kartta alkoi NiP:in osalta vahvalla puolustuspelillä, kun tauolle lähdettiin ruotsalaisten johtaessa 10—5.

Mutta jos NiP:in puolustuspeli oli vahvaa, niin oli ENCE:nkin. NiP voitti toisen pistoolikierroksen ja siirtyi jo vakuuttavaan johtoon 11—5, kunnes ENCE voitti huimat 11 CT-kierrosta peräkkäin. Huikean putken myötä ENCE voitti ratkaisevan kartan lukemin 16—11.

ENCE on pelannut “hadesin” kanssa 15 “paras kolmesta” -ottelua ja voittanut niistä peräti 14. ENCE on siis löytänyt huikean vireen. Osoituksena siitä on viimeistään tiistain voitot maailman kahta kärkijoukkuetta vastaan.

Lähde: HLTV

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt