SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE vahvisti uuden CS:GO-pelaajansa
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE vahvisti uuden CS:GO-pelaajansa

julkaistu: 16.02.2023 18:05

Advertisement

 

ENCE:n CS:GO-joukkue on löytänyt uuden viidennen pelaajan kokoonpanoonsa. 23-vuotias entinen Endpointin pelaaja, Guy “NertZ” Iluz korvaa joukkueessa Valdemar “valde” Bjørn Vangsån.

Joukkueen päävalmentajan, Eetu “sAw” Sahan mukaan NertZ on ollut joukkueen tähtäimessä jo pidemmän aikaa. Suomalaisvalmentajan mukaan NertZ sopii joukkueeseen peliroolien ja persoonan puolesta loistavasti.

NertZ aloitti pelaamaan CS1.6:ta 10-vuotiaana ja oli välittömästi valmis liittymään ammattilaisjoukkueeseen kun CS:GO julkaistiin. NertZ pelasi aluksi eri israelilaisissa kokoonpanoissa, mutta nähtyään miten israelilaistoverit Lotan “Spinx” Giladi ja Shahar “flameZ” Shushan menestyvät kansainvälisissä joukkueissa, vei NertZin polku Endpointin kokoonpanoon.

– Muistan kun kuulin ensimmäistä kertaa The Verkkarsin EZ4ENCE-kappaleen pelatessani deathmatchia. Voitte vain kuvitella miten ylpeäksi tunnen itseni, kun liityn ENCE:n kokoonpanoon, NertZ sanoo.

NertZ ja ENCE pääsevät tositoimiin ESL Proliigan 17. kaudella maaliskuussa, kun ENCE pelaa D-lohkossa muun muassa Liquidin, Natus Vinceren, Astraliksen ja Spiritin kanssa.

Lähde ja kuva: ENCE