SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ENCE tekee paluun Rainbow Six Siegen pariin – Hankki lahjakkaan ranskalaiskokoonpanon itselleen
  • Perttu
    Leinonen

ENCE tekee paluun Rainbow Six Siegen pariin – Hankki lahjakkaan ranskalaiskokoonpanon itselleen

julkaistu: 04.03.2024 22:03

Suomalaisorganisaatio ENCE pudotti maanantai-iltaan iloisen uutisen, kun se julkaisi upouuden Rainbow Six Siege -joukkueensa. ENCE:llä oli edellisen kerran joukkue Rainbow Six Siegessä vuonna 2019. Viiden vuoden tauon jälkeen suomalaisorganisaatio lähtee jahtaamaan uudestaan menestystä.

ENCEn uudesta joukkueesta ei löydy suomalaispelaajia, vaan organisaatio hankki aikaisemmin Team Valor -nimellä kilpailleen lahjakkaan ranskalaiskokoonpanon.

Joukkueen on määrä osallistua European Leagueen, josta parhaat joukkueet pääsevät karsimaan major-turnaukseen. Kahdesti vuodessa pelattavat major-turnaukset ovat pelin suurimpia turnauksia yhdessä R6 World Championship -turnauksen eli Six Invitationalin kanssa.

Joukkueessa pelaavat Christopher “SkyZs” Jauleski, Ilhan “Nayqo” El Jabbari, Hugo “Ra1koss” Kneip, Baptiste “JaKs” Dedienne ja Theo “Frenchy” Leguay. Varapelaajan roolissa nähdään Theo “AzoXx” Eudine.

Valmentajan tontille pelaajiston matkassa saapui Erdal “Akhar” Coti, joka kommentoi hänen ja pelaajien siirtymistä ENCE:n julkaisemassa tiedotteessa.

“Olemme nuori ranskaa puhuva joukkue ja olemme pelanneet Euroopassa vuodesta 2022 lähtien. Projekti syntyi näkemyksestäni menestyksestä ja ammattitaidosta, tavoitteemme on edetä askel askeleelta yhdistämällä parhaat lahjakkuudet. ”

“Olemme osoittaneet useissa turnauksissa, että pystymme kaatamaan Euroopan parhaita joukkueita. Nyt odotamme innolla, että pääsemme jälleen pelaamaan Euroopan parhaita joukkueita vastaan, mutta tällä kertaa ENCE- lipun alla.”

“Meillä on vain yksi tavoite. Voittaa majorit ja karsia itsemme Six Invitational -turnaukseen, jotta voimme viedä “moukarin”, R6:n symbolisimman ja arvostetuimman pokaalin ENCEn pääkonttorille.”

Kuva: ENCE Lähde: ENCE