SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE solmi jatkosopimukset kolmen CS:GO-pelaajan kanssa
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE solmi jatkosopimukset kolmen CS:GO-pelaajan kanssa

julkaistu: 05.03.2022 19:54

Suomalaisorganisaatio ENCE on solminut jatkosopimukset CS:GO-joukkueen pelinsisäisen johtajan, Marco “Snappi” Pfeifferin ja kahden tähtipelaajan kanssa.

Snapin lisäksi jatkosopimuksen ovat solmineet puolalainen Paweł “dycha” Dycha sekä israelilainen Lotan “Spinx” Giladi. Kolmikko on pelannut ENCEssä jo vuoden ja ainakin toinen on luvassa.

“ENCEn puolesta voin todeta, että olemme hyvin onnellisia saadessamme julkistaa Marcon, Pawełin ja Lotanin jatkosopimukset joukkueessa. Jokainen heistä on osoittanut loistavaa mentaliteettia ja työmoraalia ENCEssä. Meille oli pitkään selvää, että haluamme jatkaa heidän sopimuksiaan joukkueessa. Tämän kolmikon säilyttäminen joukkueessa kahden muun pelaajan lisäksi tuo uskoaksemme meille menestystä tänä ja ensi vuonna. Meidän täytyy vain saada enemmän otteluita alle uusimman pelaajamme, Pavle “Maden” Boškovićin, kanssa.”, joukkueen General Manager, Niklas “Willkey” Ojalainen, kommentoi tyytyväisenä.

Marco “Snappi” Pfeiffer

Snappi kertoo viihtyvänsä ENCEssä hyvin. Häntä on miehen omien sanojen mukaan kohdeltu organisaatiossa hyvin.

“Olen ollut hyvin tyytyväinen ensimmäisestä päivästäni lähtien. Tunsin heti paljon luottamusta joukkueenjohdolta ja organisaatiolta. Näiden pelaajien ja Eetu “sAw” Sahan [joukkueen päävalmentaja] kanssa oli päivänselvää kirjoittaa jatkosopimus.”

Paweł “dycha” Dycha

Dycha on noussut suomalaisen CS:GO-yleisön sydämiin nopeasti. Lempinimen “Paavo” suomalaisilta saanut sympaattinen puolalainen kertoo Snapin tapaan viihtyvänsä ENCEssä.

“Pohdin tätä paljon, koska edellinen vuosi oli minulle jotain erityistä. Pelasimme majoreilla, joka oli mahtava kokemus. Ajattelin, että jos pääsen majoreille tämän joukkueen kanssa, minun kannattaa yrittää päästä majoreille uudestaan saman joukkueen kanssa. Haluan myös pysyä lojaalina, koska en halua tehdä väärin jollekin, kuka kohtelee minua täydellisesti.”

Lotan “Spinx” Giladi

Spinx on osoittanut potentiaalinsa joukkueessa. Joukkueen ehdoton tähtirifle pystyy laittamaan kovia tuloksia taululle pelottaviakin vastustajia vastaan.

“Allekirjoitin jatkosopimuksen, koska ENCE tuntuu mielestäni sopivalta joukkueelta. Organisaatio on minulle oikea. Rakastan muita pelaajia, valmentajaamme ja organisaation työntekijöitä. Viihdyn täällä todella hyvin.”

Lähde: ENCE

Kuva: ENCE