SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE puhtaasti pudotuspeleihin – Brittiläisjoukkueesta ei vastusta
  • Onni
    Koponen

ENCE puhtaasti pudotuspeleihin – Brittiläisjoukkueesta ei vastusta

julkaistu: 03.02.2021 21:15

ENCE kohtasi keskiviikkona Snow Sweet Snow 1 turnauksessa brittiläisen Endpointin. Kummatkin joukkueet olivat aloittaneet turnauksen vahvasti, ja ottelusta odotettiin tasaista. ENCE voitti sen kuitenkin 2-0, ja eteni turnauksen pudotuspeleihin.

Endpoint aloitti valitsemansa kartan Trainin vahvasti, ja johti terroristipuolen jälkeen 10-5. ENCE kuitenkin tasoitti tilanteen heti toisen puoliskon alussa voittamalla ensimmäiset viisi kierrosta, ja tiukka ottelu jatkui jatkoajalle asti. Normaalia pidemmän jatkoajan jälkeen ENCE pystyi voittamaan pelin luvuin 22-20.

Seuraavaksi pelattiin ENCEn karttavalinta Overpass. Peli alkoi tasaisesti, mutta ENCE onnistui terroristipuolen lopussa voittamaan viisi kierrosta putkeen tehden tilanteeksi 10-5. Toisella puoliskolla Endpoint kavensi tilanteen pelottavan näköisesti tilanteeseen 12-10, mutta ei onnistunut jatkamaan hyvää tahtia kierrosvoitoissa. ENCE voitti kartan tasaisen toisen puoliskon jälkeen 16-11.

ENCE on voittanut jokaisen ottelunsa Snow Sweet Snow 1:ssä, ja on näin ollen jatkossa turnauksen pudotuspeleissä. Endpoint tarvitsee vielä yhden voiton saavuttaakseen pudotuspelit.

ENCE aloittaa pudotuspelit ensi viikon maanantaina, mutta vastustajasta ei ole vielä tietoa. Endpoint pelaa seuraavan kerran huomenna torstaina.