SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
ENCE pelaa finaalipaikasta BLAST-perjantain ottelussa
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE pelaa finaalipaikasta BLAST-perjantain ottelussa

julkaistu: 06.10.2023 08:00

Suomalaisorganisaatio ENCE:n CS:GO-joukkue kohtaa saksalaisjoukkue BIG:in BLAST Premier Fall Showdown 2023 Europe -turnauksen välierässä perjantaina kello 16 alkaen.

Pelaajatcom näyttää ottelun suorana Twitchissä, jonne pääset tästä.

ENCE voitti avausottelussaan ruotsalaisjoukkue Alliancen puhtaasti 2–0 ja BIG puolestaan puolalaisjoukkue 9INE:n niin ikään 2–0. ENCE lähtee BIG:iä vastaan ennakkosuosikkina, mutta verkossa pelattavissa turnauksissa on ennenkin nähty lukuisia yllätyksiä.

ENCE on kaiken lisäksi varmistanut paikkansa BLAST Premier World Final 2023 -miljoonaturnauksessa. Vaikka käynnissä oleva BLAST Showdown -turnaus toimii karsintaturnauksena BLAST Premier Fall Final 2023 -turnaukseen, voi olla, että ENCE:n halut turnausvoittoon eivät riitä. Toisaalta myös rutiinisuorituksen pitäisi riittää finaalipaikkaan.

ENCE:n kapteeni, Marco “Snappi” Pfeiffer, kertoi Alliance-ottelun jälkeen sosiaalisen median palvelussa X:ssä pelanneensa kuumeessa. Kapteenin sairastelu ei ainakaan edesauta joukkueen tilannetta, mutta myös puolikuntoisen ENCE:n pitäisi pystyä voittamaan saksalaisjoukkue.

Lähteet: HLTV, Snappi | Kuva: ENCE