SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
ENCE menettämässä CS-kapteeninsa – Korvaajaksi tulossa nelinkertainen major-voittaja
  • Perttu
    Leinonen

ENCE menettämässä CS-kapteeninsa – Korvaajaksi tulossa nelinkertainen major-voittaja

julkaistu: 05.11.2023 15:29

Suomalaisorganisaatio ENCE on menettämässä tanskalaisen IGL:nsä Marco “Snappi” Pfeifferin SheepEsportsin mukaan. Sivuston mukaan Snappi olisi päässyt jo suulliseen sopimukseen Saudiomisteisen Falconsin kanssa, joka on rakentamassa isolla rahalla todellista Counter-Striken superjoukkuetta.

Myöskin pelin keskeisin uutissivusto HLTV vahvistaa sen, että ENCEn IGL:n siirtoneuvottelut ovat edenneet pitkälle. Onkin siis lienee vain ajankysymys, koska siirto julkaistaan. Snappilla on nykyistä sopimustaan jäljellä ainoastaan vuoden loppuun asti ENCEn kanssa.

33-vuotiaasta Snappista tulisi siirron toteutuessa Falconsin kolmas tanskalaishankinta, kun se on aikaisemmin julkaissut jo sopimukset Emil “Magisk” Reifin ja valmentaja Danny “zonic” Sorensenin kanssa.

Lähes tulkoon varmana pidetään myös supertähti Nikola “NiKo” Kovacin siirtymistä G2:sta Falconsiin.

ENCE ei ole jäämässä kuitenkaan täysin tyhjän päälle vaan SheepEsportsin mukaan suomalaisorganisaatio olisi iskenyt silmänsä toiseen tanskalaiseen, 28-vuotiaaseen Lukas “gla1ve” Rossanderiin, joka on ollut Astraliksen penkillä kesäkuusta lähtien.

Nelinkertaista major-voittajaa Gla1vea pidetään isoimpana suosikkina Snappin korvaajaksi, mutta nimiä ei ole sivuston mukaan laitettu vielä papereihin.

Snappin alaisuudessa ENCE ylsi aina HLTV:n ranking kakkoseksi asti ja on tälläkin hetkellä samaisella sijoituksella. Joukkue voitti myös IEM Dallasin turnauksen tanskalaisen IGL:n johdolla. Tällä hetkellä suomalaisorganisaatio löytyy sijalta kaksi.

Kuva: ESL Lähde: HLTV