SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE matkaa Kiinaan varapelaajan kanssa – Jimi “Jimpphat” Salolla sama matkakohde
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE matkaa Kiinaan varapelaajan kanssa – Jimi “Jimpphat” Salolla sama matkakohde

julkaistu: 31.10.2023 18:24

ENCE matkaa Kiinan Shangaihin CS Asia Championships 2023 -turnaukseen ilman Paweł “dycha” Dychaa. ENCE käyttää varapelaajana 22-vuotiasta serbialaispelaajaa, Vladan “VLDN” Radevicia.

Syynä Dychan poisjäännille ovat viisumiongelmat. ENCE kertoi asiasta viestipalvelu X:ssä.

Turnaus pelataan ensi viikolla 8.–12. marraskuuta. Palkintopottina on $500 000 eli noin 469 000 euroa. Voittajajoukkue nappaa potista puolet.

Kahdeksan osallistuvaa huippujoukkuetta on jaettu kahteen neljän joukkueen lohkoon. Lohkovoittajat etenevät suoraan välieriin. Lohkokakkoset ja kolmoset etenevät puolivälieriin. Molemmista lohkoista täten vain yksi joukkue jää pudotuspelien ulkopuolelle.

ENCE:llä pitäisi olla helppo tie pudotuspeleihin myös ilman Dychaa. A-lohkossa ENCE:n kanssa pelaavat nimittäin Astralis sekä aasialaisjoukkueet TYLOO ja Lynn Vision.

Vaikka avauskierroksen ottelut pelataan yhden kartan “paras yhdestä” -periaatteella, pitäisi ENCE:n varmistaa rutiinipelillä paikkansa ylemmän kaavion finaalissa ja samalla pudotuspeleissä.

Toisessa lohkossa pelaavat Jimi “Jimpphat” Salon edustama MOUZ, Wings Up, IEM Sydneyn mestarijoukkue FaZe ja Ninjas in Pyjamas. MOUZ pelaa avausottelunsa Wings Upia vastaan, joka on rankinglistan sijalla 130.

ENCE:n tapaan myös Salon ja MOUZ:in pitäisi hoitaa tiensä pudotuspeleihin leikiten.

Uusia huhuja ENCE:en liittyen

Aiempin huhujen perusteella Marco “Snappi” Pfeiffer olisi uuden Falconsin kokoonpanon kapteeni vuonna 2024.

Nyt esports-vaikuttaja Vlad “harumi” Radviloich kertoo Telegram-kanavallaan, että ENCE:n kapteeniksi olisi siirtymässä urallaan muun muassa G2 Esportsia ja OG:ta johtanut Nemanja “nexa” Isaković.

Huhu saattaa kuitenkin olla perätön, mikäli Dychaa on uskominen. Hän nimittäin reagoi väitökseen viestipalvelu X:ssä tylyllä XD-hymiöllä.

Lähteet: ENCE, HLTV, harumi | Kuva: ENCE