SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE laittoi CS:GO-majoreiden mestarisuosikille luun kurkkuun
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE laittoi CS:GO-majoreiden mestarisuosikille luun kurkkuun

julkaistu: 14.05.2022 16:36

Suomalaisorganisaatio kohtasi Legends-vaiheen avausottelussa maailman rankingin ykkösjoukkueen ja majoreiden voittajasuosikin FaZe Clanin. Ottelu pelattiin Miragessa.

ENCE aloitti ottelun terroristipuolella voittamalla ensimmäiset viisi kierrosta. Terroristipelaaminen onnistui ENCEltä varsin mainiosti, kun joukkue johti ottelua avauspuoliskon jälkeen 10–5.

Toinen puolisko alkoi FaZen pistoolikierros voitolla, jonka jälkeen tilanneksi kaventui 10–7. Tämän jälkeen ENCE otti ensimmäiset CT-kierroksensa ja siirtyi 13–7 johtoon.

FaZe sai vielä yhden terroristikierroksen, jonka jälkeen ENCE voitti kartan vakuuttavasti 16–8.

Ottelun paras pelaaja oli ENCEn Lotan “Spinx” Giladi 1.68 ratingillaan.

Voiton myötä ENCE nousi Legends-vaiheessa “1-0”-pooliin. Tämä tarkoittaa sitä, että ENCE kohtaa seuraavaksi joukkueen, joka voitti myös avausottelunsa Legends-vaiheessa. Toistaiseksi näitä joukkueita ovat Cloud9, NIP, Heroic ja Copenhagen Flames.

Seuraava kierros pelataan jo tänään klo 18 alkaen. ENCEn seuraava vastustaja ei ole tiedossa, koska avauskierros on edelleen kesken.

Pelaajatcom näyttää majorit yhdessä YLE:n kanssa Twitchissä. Pelaajatcomin lähetyksiä pääset seuraamaan klikkaamalla tästä.

Lähteet: HLTV, ENCE | Kuva: ENCE