SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ENCE PUBG Europe League
  • Hude

ENCE lähtee mukaan Playerunknown’s Battlegroundsiin – Suomen kovin PUBG-nelikko lähtee hakemaan maailmanmestaruutta

julkaistu: 05.03.2019 14:03

O1ne on tällä hetkellä Suomen korkeimmalle kivunnut joukkue Playerunknown’s Battlegroundsissa, mutta tiimi ei ole silti tähän päivään saakka löytänyt itselleen vakituista organisaatiota taustalle. Nyt tämäkin on saatu korjattua, kun ENCE laajentaa repertuaariaan PUBGiin ja nappaa o1nen kokoonpanon joukkoihinsa.

Encen toimitusjohtaja Mika Kuusisto antoi kommentin aiheen tiimoilta:

“Olemme ylpeitä, kun pääsemme mukaan PUBG Europe Leagueen Suomen kilpailullisimmalla kokoonpanolla. PUBGissa on otettu merkittäviä askeleita vetovoimaisen liigan rakentamisessa, ja tämä on nyt mahdollistanut ENCEn liittymisen mukaan kansainväliselle tasolle. Joukkueemme ei voisi olla enää innostuneempi aloittaessaan koko projektin, sekä vakituisen pelitalon Berliiniin.”

O1nen kokoonpano on pelannut yhdessä jo vuoden 2018 kesästä lähtien. Joukkue on menestynyt muun muassa Playeunknown’s Battlegroundsin maailmamestaruuskisoissa. Nelikon viimeisin saavutus oli eteneminen viralliseen PUBGin “miljoonaliigaan” Europe Leagueen viime vuoden lopulla. O1nen kokoonpanossa Encen riveihin liittyvät Miika “miikaz” Kinnunen, Miro “Rustanmar” Ruotsi, Saku “Skuijke” Sajakoski sekä Aki “Tryffeli” Minkkinen, ja joukkueen valmentajaksi on valikoitunut Jari “SENTEX” Sammalniemi.