SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE koki kolmannen tappionsa EPL:ssä – tällä tuloksella ENCE etenee pudotuspeleihin sunnuntaina
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE koki kolmannen tappionsa EPL:ssä – tällä tuloksella ENCE etenee pudotuspeleihin sunnuntaina

julkaistu: 18.09.2022 01:50

ENCE ja Astralis kohtasivat ESL Proliigan 16. kauden huipputurnauksen C-lohkon neljännellä kierroksella. Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valikoituivat Mirage (Astralis), Dust2 (ENCE) ja Nuke. Tappiolla Astralis olisi automaattisesti ulkona pudotuspeleissä jo ennen sunnuntaina viimeisiä otteluita.

Mirage alkoi tasaisesti, kun CT-puolella aloittanut ENCE johti avauskarttaa puolia vaihtaessa 8–7. ENCE siirtyi jo hyvään 12–7 johtoon, kun Astraliksen puolustuspeli alkoi toimia. ENCE ei saanut enää murrettua Astraliksen puolustusta, kun tanskalaiset voittivat avauskartan niukasti 16–13.

ENCEn valitsema Dust2 alkoi suomalaisorganisaation 5–0 johtoasemassa. ENCEn johtaessa 6–3 aloitti CT-puolella pelannut Astralis pelaamisen. Avauspuolisko päättyi lopulta Astraliksen 9–6 voittoon.

Toisen puoliskon alussa Astralis siirtyi jo 12–6 johtoon, kun ENCE kavensi lukemiksi 12–9. Astraliksen puolustus teki tehtävänsä, kun Dust2 päättyi Astraliksen 16–11 voittoon.

Tappiosta huolimatta ottelun paras pelaaja oli ENCEn Paweł “dycha” Dycha 45 tapollaan ja 1.23 ratingillaan. Ottelun huonoin pelaaja oli ENCEn pelinsisäinen johtaja, Marco “Snappi” Pfeiffer, 0.77 ratingillaan.

HLTV:n päätoimittaja Milan “Striker” Švejda selvensi Twitter-tilillään, millä tuloksella ENCE pääsee vielä pudotuspeleihin mukaan. MOUZ varmisti lauantaina ensimmäisenä joukkueena paikkansa ESL Proliigan 16. kauden pudotuspeleissä. Pudotuspeleissä odottavat Vitality, fnatic, Navi, G2, FaZe ja Outsiders. C-lohkossa on vielä jaossa kaksi pudotuspelipaikkaa, jotka ratkaistaan huomenna. Noista paikoista kisaavat Heroic, Astralis, Complexity ja ENCE. HEET on varmuudella pudotuspelien ulkopuolella.

Sunnuntain otteluparit ovat siis MOUZ ja HEET, ENCE ja Complexity sekä Astralis ja Heroic. Jotta ENCE olisi jatkossa olisi HEEtin yllätettävä MOUZ ja voitettava ottelu. ENCEn olisi voitettava oma ottelunsa Complexitya vastaan ja Heroicin olisi voitettava tanskalaisjoukkueiden derby. Kaiken tämän on tapahduttava sunnuntaina, jotta ENCE sijoittuu lohkokolmoseksi ja etenee pudotuspeleihin.

Lähteet: HLTV, ESLCS, Striker | Kuva: ENCE