SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ENCE julkisti kokoonpanonsa uuden CS:GO-pelaajan
  • Sauli
    Rautiainen

ENCE julkisti kokoonpanonsa uuden CS:GO-pelaajan

julkaistu: 21.01.2022 14:00

Suomalainen e-urheiluorganisaatio ENCE on varmistanut uusimman lisäyksen CS:GO-kokoonpanoonsa. Huhujen mukaisesti Pavle “maden” Bošković liittyy ENCEen FunPlus Phoenixista, joka penkitti joukkueensa viime vuoden lopulla pettymykseen päättyneiden major-karsintojen johdosta.

Madenille kerta ENCEn paidassa ei ole ensimmäinen. Montenegrolainen kivääripelaaja toimi tiimille stand-in pelaajana viime vuoden lopulla, kun ENCEn pelinsisäinen johtaja Marco “Snappi” Pfeiffer oli poissa IEM Winter -tapahtumasta. Nyt Bošković liittyy kokoonpanoon pysyvästi, ja korvaa joukkueen ainoana toimineen suomalaispelaajan Joonas “Doto” Forssin.

“Maden on sosiaalinen ja rento kaveri, joka tulee joukkueen kanssa hyvin toimeen. Lisäksi hän tuo paljon tulivoimaa ja aggressiivisuutta, joka voi nostaa tasoamme alkavalla kaudella”, kommentoi joukkueen päävalmentaja Eetu “sAw” Saha 23-vuotiaan lisäystä kokoonpanoon.

Madenia pidetään erittäin taitavana kivääripelaajana. Aiemmin hän on käytännössä koko ammattilaisuransa pelannut saman kaksikon, Jesse “Zehn” Linjala ja Martin “STYKO” Styk, kanssa GODSENT -joukkueesta FunPlusPhoenixiin.

Kuva: ENCE