SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ENCE julkaisi suomalaisvetoisen “unelmatiimin” uudistunut kilpa-Overwatch mielessä – Heti turnaushopealle
  • Saara
    R

ENCE julkaisi suomalaisvetoisen “unelmatiimin” uudistunut kilpa-Overwatch mielessä – Heti turnaushopealle

julkaistu: 25.03.2024 10:50

Kotimainen kilpapeliorganisaatio ENCE laajentaa Overwatch 2:n pariin. Uusi joukkue lähtee Blizzardin FPS:n kilpakentille haastamaan ykköstason vastustajia.

ENCE:n uusi Overwatch 2 -rosteri koostuu nipusta kokeneita ja eteviä pelaajia, joista suurin osa on suomalaisia. Mukana tiimissä ovat Petja “Masaa” Kantanen, Roni “LhCloudy” Tiihonen ja Ilari “Vestola” Vestola ja Aaro “ghost91” Ventola. Heidän lisäkseen joukkueessa ovat Kai “Kai” Collins, Kevin “kevster” Persson ja William “Crimzo” Hernandez.

Joukkuetta valmentaa australialainen Jordan “Gunba” Graham, ja managerina toimii saksalainen Karl “Algos05” Seidemann.

– Tätä voisi sanoa eurooppalaiseksi unelmatiimiksi, lohkaisee LhCloudy.

Aluevaltaus ei varsinaisesti ole uusi, sillä ENCE:llä oli joukkue Overwatch 1:n suomalaisskenessä vuosina 2017-2018. Nyt tavoitteena on kansainvälisempi menestys.

Kilpa-Overwatchin uusi sarja, tänä vuonna ensimmäistä kertaa pyörivä OWCS eli Overwatch Champions Series korvaa aikaisemman Overwatch Leaguen. Jokaiselle alueelle järjestetään avoimet karsinnat, jotka huipentuvat kesän kynnyksellä sekä marraskuussa järjestettäviin kansainvälisiin turnauksiin. ENCE:n uuden tiimin tavoite on päästä molempiin.

– Olemme rakentaneet tämän joukkueen vain yhtä tarkoitusta varten – voittaaksemme. Annamme kaikkemme, harjoittelemme niin kovasti kuin mahdollista ja pyrimme voittamaan kaiken mihin osallistumme, LhCloudy uhoaa.

ENCE:n uusi joukkue kamppaili ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna Overwatch Champions Series 2024 – EMEA Stage 1 Main Event -tapahtumassa ja eteni aina finaaliin asti, jossa Twisted Minds oli tällä kertaa parempi lukemi 4–1. Hopeasijasta joukkue ansaitsi 15 000 dollaria.

Lähde: ENCE, mediatiedote Kansikuva: ENCE