SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
ENCE joutui kolmanteen karttaan kevään BLAST Showdownin avausottelussa
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE joutui kolmanteen karttaan kevään BLAST Showdownin avausottelussa

julkaistu: 27.04.2022 20:38

ENCE ja tanskalaisjoukkue Copenhagen Flames kohtasivat tänään BLAST Premier Spring Showdown 2022 -turnauksen avauskierroksella. Turnauksen voittaja etenee kevään BLAST-finaaleihin, jotka pelataan Portugalin Lissabonissa kesäkuun 15. – 19. päivä.

Lue lisää: Kevään BLAST-finaalit Portugaliin – Pelaajatcomin hermeettisellä selostuksella tietenkin

Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella ja pelattavaksi kartoiksi valikoituivat Vertigo (Copenhagen Flames), Mirage (ENCE) ja Ancient.

Copenhagen Flamesin karttavalinta alkoi ENCEn osalta vahvasti, kun CT-puolella aloittanut joukkue voitti avauspuoliskon 11–4. Toisella puoliskolla ENCE sai nopeasti tarvittavat terroristikierrokset kasaan, kun ENCE voitti avauskartan 16–7.

Miragessa ENCE nukahti, kun joukkue sai avauspuoliskolla kasaan viisi terroristikierrosta. Toisella puoliskolla tanskalaiset olivat parempia, kun joukkue voitti toisen kartan 16–10.

Ratkaisevassa kartassa, Ancientissa, ENCE oli jälleen pelipäällä. Ensiksi 10–5 lukemin voitettu avauspuolisko CT-puolella ja heti sen perään hävityn pistoolikierroksen jälkeinen ryöstökierros. Ratkaiseva kartta meni ENCElle 16–9.

Ottelun paras pelaaja oli ENCEn Lotan “Spinx” Giladi, joka pelasi kaikki kolme karttaa 1.45 keskiarvoratingilla.

Voiton myötä ENCE etenee turnauksen välieriin ja kohtaa seuraavaksi Heroic/NKT -otteluparin voittajan. ENCEn välieräottelu pelataan perjantaina klo 17.30 alkaen.

Pelaajatcom lähettää BLAST-ottelut suorana Twitchissä. Lähetyksiä pääset seuraamaan klikkaamalla tästä.

Lähteet: HLTV, ENCE | Kuva: ENCE