SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE ja HAVU kohtasivat CCT North Europe Seriesin CS:GO-finaalissa
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE ja HAVU kohtasivat CCT North Europe Seriesin CS:GO-finaalissa

julkaistu: 08.12.2022 13:18

Suomalaisjoukkue HAVU eteni CCT North Europe Series 2 -turnauksen finaaliin voittamalla lohkovaiheessa vaaditut kolme ottelua yhden tappion jälkeen. Pudotuspeleissä suomalaiset kaatoivat ensin suoraan pudotuspeleihin kutsutun OG:n puhtaasti 2–0.

Puolivälierissä kaatui forZe karttavoitoin 2–1 ja välierissä Astraliksen voittanut HEET puhtaasti 2–0.

ENCE saapui pudotuspeleihin OG:n tapaan kutsujoukkueena. ENCE kaatoi avauskierroksella AGOn puhtaasti 2–0 ja sen jälkeen Endpointin ja GamerLegionin karttavoitoin 2–1.

Hyvin tasainen finaali

Finaalista muodostui lopulta hyvin tasainen. Pelattaviksi kartoiksi valittiin Ancient (ENCE), Dust2 (HAVU) ja Mirage.

Avauskartta Ancient meni aina jatkoajalle asti, kun ensimmäisenä karttapallon saanut HAVU ei pystynyt voittamaan ottelua ennen jatkoaikaa. Jatkoajalla ENCE oli niukasti parempi, kun se voitti Ancientin kierrosvoitoin 19–17.

Toinen kartta, Dust2, alkoi HAVUn kannalta erinomaisella terroristipuoliskolla, kun suomalaiset voittivat avauspuoliskon kierrosvoitoin 11–4. ENCE veti kuidenkin toisella puoliskolla pidemmän korren, kun se voitti toisen kartan niukasti 16–14. Samalla ENCE voitti finaalin puhtaasti 2–0.

ENCE kuittasi voitosta $22 000 ja HAVU $10 000. ENCEn pelit jatkuvat ensi vuoden puolella. HAVU pelaa puolestaan parhaillaan CCT Central Europe Series 2 -turnauksessa. Suomalaisilla on mahdollisuus edetä tänään pudotuspeleihin, kun vastaan asettuu ex-Finest. Turnaus on alkanut North Seriesin tapaan suomalaisjoukkueelta hyvin, kun joukkue on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan puhtaasit 2– 0. Vastassa ovat olleet AVANGAR ja EC Brugge.

Lähde: HLTV | Kuva: HAVU