SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE ja HAVU aloittivat CCT Northin pudotuspelit voitoilla
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE ja HAVU aloittivat CCT Northin pudotuspelit voitoilla

julkaistu: 06.12.2022 13:46

Huomenna päättyvän CCT North Europe Series 2 -turnauksen turnauspottina on $50 000, josta voittajajoukkue nappaa itselleen miltei puolet ($22 000). Turnaus pelataan netissä. Kaikki ottelut pelataan “paras kolmesta” -periaatteella.

Suomalaisjoukkue HAVU eteni lohkovaiheesta pudotuspeleihin voitettuaan kolme ottelua ja hävittyään yhden. Joukkue kohtasi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella OG:n, joka oli kutsuttu seitsemän muun pudotuspelijoukkueen tapaan kuudentoista parhaan joukkoon.

Pelattaviksi kartoiksi valittiin Mirage (HAVU), Inferno (OG) ja Ancient. Avauskartta päätyi suomalaisten voittoon, kun HAVU hävisi ensimmäisen puoliskon terroristeina niukasti 8–7 ja puolusti sen jälkeen väkevästi avauskartan itselleen kierrosvoitoin 16–9.

Toinen kartta, Inferno, oli hieman tiukempi, mutta muun muassa Sami “xseveN” Laasasen ässä (video alla) siivitti suomalaisjoukkueen upeaan 2–0 voittoon OG:sta. OG on tällä hetkellä maailmanrankingeissa sijalla 18, HAVU puolestaan sijalla 55. Suomalaisjoukkue on hyvässä nosteessa, joten paikka 30:n parhaan joukkoon saattaa aueta jo pian.

HAVU kohtaa puolivälierissä forZen. Ottelu on parhaillaan käynnissä. ForZe voitti avauskartan.

ENCE kutsuttiin OG:n tapaan suoraan turnauksen pudotuspeleihin. Joukkue sai avauskierroksella vastaansa AGOn. Pelattaviksi kartoiksi valittiin Vertigo (ENCE), Inferno (AGO) ja Ancient.

Inferno on ollut aikaisemmin ENCEn permaban, mutta Anubiksen tultua karttavalikoimaan on ENCE nähtävästi päättänyt pelata jälleen Infernoa Anubiksen sijaan.

ENCEn valitsema Vertigo päättyi suomalaisorganisaatiolle kierrosvoitoin 16–11. Aikaisempi permaban, Inferno, oli tiukka ottelu, kun ENCE joutui pelaamaan täydet 30 kierrosta ja voittamaan toisen kartan niukasti 16–14.

ENCE kohtaa puolivälierässä Endpointin. Ottelu pelataan kello 20.30.

Lähde: HLTV | Kuva: HAVU