SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
ENCE finaaliin BLAST-turnauksessa! – Vastustaja selviää tänään Pelaajatcomin Twitch-kanavalla
  • Sauli
    Rautiainen

ENCE finaaliin BLAST-turnauksessa! – Vastustaja selviää tänään Pelaajatcomin Twitch-kanavalla

julkaistu: 30.04.2022 18:03

Suomalaisorganisaatio ENCEn CS:GO-joukkue on jatkanut vahvaa työskentelyään BLAST Premier Spring Showdown 2022 -turnauksessa. Kokoonpano on edennyt turnauksen finaaliin päihittämällä komeasti eilen tanskalaisen Heroicin.

Vahvalta näyttänyt ENCE kaatoi tämänhetken parhaimman tanskalaisjoukkueen sarjalukemalla 2–1 (Ancient 16–9, Overpass 13–16, Mirage 16–5). Pelin paras pelaaja oli suomalaisorganisaation uusin tulokas Pavle “Maden” Boskovic 1.45 ratingilla.

Voitto oli samalla tällä viikolla TOP5-joukkueisiin nousselle ENCElle seuraava päänahka, sillä Heroic on maailman CS-rankingissa yhden sijan ENCEn yläpuolella – neljäs.

Voiton myötä ENCE etenee Euroopan Showdownin finaaliin. 20 000 dollarin pääpalkinnon lisäksi ENCE ja vastustaja tulevat kamppailemaan kultaakin kalliimasta paikasta BLAST Premier Spring Final 2022 -turnaukseen, joka pelataan Portugalissa kesäkuussa. Mukana Lissabonin lämmössä ovat joukkueet kuten Navi ja G2.

ENCEn vastustaja tulee olemaan joko Astralis tai NiP. Kahden joukkueen välinen välierä on paraikaa käynnissä ja voit seurata sitä suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta.

Kuva: ENCE