SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE eteni CS:GO-majoreiden välieriin
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE eteni CS:GO-majoreiden välieriin

julkaistu: 21.05.2022 12:29

Suomalaisorganisaatio ENCE ja tanskalainen Copenhagen Flames kohtasivat eilen Antwerpenin CS:GO-majoreiden puolivälierissä. Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella ja se oli molemmille joukkueille ensimmäinen ottelu areenalla yleisön edessä. Pelattaviksi kartoiksi valikoituivat Vertigo (Copenhagen Flames), Nuke (ENCE) ja Ancient.

Ensimmäinen kartta, Vertigo, alkoi tasaisesti, kun joukkueet vaihtoivat kierroksia puolelta toiselle. Kun tilanne oli tasan 3–3, CT-puolella aloittanut ENCE laittoi pelivaihteen silmään. Joukkue voitti peräti yhdeksän kierrosta peräkkäin ja lähti puoltenvaihtoon 12–3 johtotilanteessa.

Toisen puoliskon alussa Copenhagen Flames voitti viisi CT-kierrosta peräkkäin ja kavensi tilanteeksi täten 12–8. ENCE ei päästänyt tanskalaisia lähemmäksi, kun joukkue voitti lopulta avauskartan lukemin 16–10.

Toinen kartta, ENCEn valitsema Nuke, alkoi tanskalaisten CT-komennuksessa. Copenhagen Flames oli menossa suvereeniin puoliskovoittoon, kun ENCE kavensi 9–3 tilanteen lopulta 9–6 tilanteeksi.

Toisella puoliskolla ENCEn CT-pelaaminen toimi ja Copenhagen Flames sai kasaan vain kolme terroristikierrosta. Toinen kartta päättyi ENCEn hyväksi 16–12. Parhaan ratingin ottelusta sai ENCEn Lotan “Spinx” Giladi (1.47).

ENCE kohtaa tänään hallitsevan mestarin, Natus Vinceren, turnauksen välierissä. Toisessa välierässä kohtaavat puolestaan mestarisuosikki FaZe ja turnauksen suurin yllättäjä, Team Spirit.

Lähteet: ENCE, HLTV, PGL | Kuva: PGL