SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Spinx ja Hades
  • Sauli
    Rautiainen

ENCE eteni CS:GO-huippuliigan puolivälieriin! – kohtaa seuraavaksi maailman ykkösen

julkaistu: 09.09.2021 13:00

Suomalaisen e-urheiluorganisaatio ENCEn CS:GO-joukkue voitti eilen illalla komeasti venäläisen ForZen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella pelin arvostetuimmassa ESL Pro Leaguessa.

Ottelun kaksi ensimmäistä karttaa, Nuke ja Mirage, riittivät sinetöimään  suomalaisorganisaation jatkopaikan.

Nuke oli selkeä yhden joukkueen show. ForZen tähtipelaaja Andrey “Jerry” Mekhryakov myönsi ennen ottelua, että Nuke on yksi joukkueen heikkouksista. Sanoista mentiin selkeästi suoraan tekoihin, sillä ENCEllä ei vaikuttanut olevan lainkaan hätää koko kartan aikana, kun joukkue viimeisteli sen itselleen 16–5.

Toisessa kartassa, Miragessa, ForZella on ollut satumainen peräti 17-kartan voittoputki. Joukkuetta pidettiin ennen ottelua Miragessa käytännössä voittamattomana. Kuitenkin kartan parhaimman, Olek “hades” Miskiewiczin, peräti 1.51 ratingin siivittämänä ENCE tuhosi venäläisten putken.

Heti poliisipuolella Joonas “Doto” Forssin edustama joukkue meni vahvaan 11–5 etulyöntiasemaan. Läpikävely toisella puoliajalla numeroin 16–11 ei tuottanut haasteita ja ENCE nousi kartan ja täten koko sarjan 2–0 voittoon.

Voiton myötä Marco “Snappi” Pfeiffer ja muu ENCE kohtaavat maailman ranking 1. joukkue NAVIn puolivälierissä. Pfeiffer kommentoi eilen voitokkaan ForZe kohtaamisen jälkeen, että kaikki paineet ovat ottelussa NAVIn puolella.

Ottelu pelataan huomenna perjantaina kello 17:00. ENCE on jo nyt edennyt kahdeksan parhaan joukkoon, joka on vahva näyttö maailman kovatasoisimmassa liigassa.

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: