SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE komeasti major-pudotuspeleihin – Aleksib yrittää tänään samaa temppua
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE komeasti major-pudotuspeleihin – Aleksib yrittää tänään samaa temppua

julkaistu: 17.05.2022 13:26

Advertisement

Suomalaisorganisaatio ENCE eteni eilen Antwerpenin CS:GO-majoreiden pudotuspeleihin, kun se voitti tanskalaisen Heroicin karttavoitoin 2–1. ENCEn ainoa tappio Legends-vaiheessa tuli tanskalaista Copenhagen Flamesia vastaan. Copenhagen Flames pelaa tänään kuolemanpelissä Imperialia vastaan. Ottelun panoksena on pudotuspelipaikka.

Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustamalla G2 Esportsilla on ollut vähintäänkin vaikea tie kohti pudotuspelejä. Useimmat olettivat joukkueen etenevän Challengers-vaiheen tapaan helposti jatkoon myös Legends-vaiheesta, mutta kahden niukan jatkoaikatappion (NAVI 19–17, Heroic 19–17) myötä joukkue on joutunut selkä seinää vasten pelatessaan paikasta pudotuspeleihin.

Henkinen kantti oli eilen luja, kun joukkue kaatoi ilman organisaatiota pelaavan Outsidersin. Tänään vastaan asettuu brasilialainen FURIA, jota useammat asiantuntijat ovat povanneet turnauksen mustaksi hevoseksi.

Pudotuspelien ulkopuolelle jääminen olisi valtaisa pettymys G2:lle. Edellisillä majoreilla Tukholmassa joukkue pääsi aina finaaliin asti, jossa lopulta NAVI oli parempi.

Lähteet: HLTV, G2esports | Kuva: ENCE, OG