SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ENCE Academy pääsi vihdoin pelaamaan – taipui tiukassa ottelussa
  • Perttu
    Leinonen

ENCE Academy pääsi vihdoin pelaamaan – taipui tiukassa ottelussa

julkaistu: 27.07.2022 19:18

ENCE Academy teki vihdoin varsinaisen ensiesiintymisensä We Play Academy Leaguen viidennellä kaudella. Joukkue taipui OG Academyn käsittelyssä niukasti 16-13 Overpassissa. Tällä kertaa joukkue pääsi kuitenkin pelaamaan asti, sillä avausottelusta tuli luovutusvoitto Young Godsilta, kun Godsent veti akatemiajoukkueensa kokonaan pois liigasta.

Suomalaisjoukkue aloitti ottelun terroristipuolella ja avasikin ottelun upeasti siirtyen nopeasti 5-0 johtoon. Terroristipuoli rullasi komealla tavalla ja pelistä huomasi, että harjoitustunteja on ehditty kerätä ahkerasti. Avauspuolisko ENCE Academyn nimiin 10-5.

Vaikeudet alkoivat kuitenkin, kun suomalaiset vaihtoivat CT-puolelle. OG Academy aloitti oman terroristipuolensa yhtä vahvasti kuin vastustajansa ja ketjutti viisi kierrosvoittoa putkeen, tasottaen tilanteeksi 10-10. ENCE Academy ei saanut CT-puoltansa missään vaiheessa hallintaan ja OG Academyn hyökkäykset vyöryivät toistuvasti suomalaisten puolustuksen läpi.

Tilanne oli hetkessä 15-11 OG Academyn hyväksi. Vaikka suomalaiset onnistuivatkin vielä voittamaan kaksi kierrosta, jäi comeback vajaaksi. Loppulukemat OG Academylle 16-13.

Varsinkin Overpassin B-pommipaikka tuotti harmaita hiuksia suomalaisille. Suurimmissa vaikeuksissa oli Youssef “juissi” Adam, jonka yli OG Academy rynni jatkuvasti B-saitille. OG Academyn tehokaksikkona hääri Blagoi “oxygeN” Dimitrov ja Max “Marix” Kugener, jotka toimivat voiton tirehtööreinä.

Avausottelun hermoilut on nyt hermoiltu ja ENCE Academy jatkaa otteluitaan WePlay Academy Leaguessa huomenna kahdella ottelulla Abeks Rebelsia ja BIG Academya vastaan.

Kuva: ENCE