SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
”[En] vieläkään ole ostanut huonekaluja” — CS:GO-tähti paljasti kehityksensä salaisuuden
  • Saara
    R

”[En] vieläkään ole ostanut huonekaluja” — CS:GO-tähti paljasti kehityksensä salaisuuden

julkaistu: 07.08.2022 18:30

Advertisement

Kuluvan kauden tehokkaimpien CS:GO-pelaajien joukkoon lukeutuva Benjamin “blameF” Bremer on uskomattomilla suorituksillaan osoittanut olevansa huippupelaajien parhaimmistoa.

Vaikka Astraliksen menestyksessä on ollut toivomisen varaa, on blameF päässyt loistamaan jokaisessa pelissä, johon joukkue on osallistunut. Toistaiseksi on luokitus on ollut kerta toisensa jälkeen yli 1,0, ja HLTV:n kokonaisluokituksessa tanskalaispelaaja sijoittuu mainiosti 1,24:n lukemallaan.

Eittämättä blameF on kivunnut tänä vuonna Astraliksen tähtipelaajaksi, mutta kuinka? Vaatimaton, 25-vuotias tehoräiskijä paljasti äskettäin, että hänen salaisuutensa lienee – harjoittelu!

“Luulen sen johtuvan siitä, että grindaan niin paljon. On ollut kieltämättä uuvuttavaa, totta puhuen olen pelannut niin paljon Counter-Strikea joka päivä viimeiset pari kuukautta. Ostin uuden asunnon kolme kuukautta sitten, enkä ole vieläkään ostanut yhtään huonekalua sinne, ihan vain koska olen pelannut niin paljon. En koe ehtiväni mennä ulos tai tehdä mitään, koska yritän jatkuvasti pelata enemmän kuin eilen ja enemmän kuin viime viikolla”, blameF lausui Escore News -haastattelussa.

Kaikkensa antanut CS-hirmu myönsi, että nyt alkaa koittaa hetki ottaa vähän etäisyyttä peliin, jotta ehtii rentoutua ja ladata akkuja ennen tulevaa kautta.

Astralis on pääsemässä jaloilleen sijoittuen hopealle Pinnacle Cup Championship -turnauksessa sekä kolmos-nelossijalle niin Roobet Cupissa kuin IEM Cologne 2022:ssakin. Kun pitkään kestäneestä lamavaiheesta on pikku hiljaa noustu, joukkueen syksystä kehkeytyy varsin mielenkiintoinen.

Lähde: AFK Gaming Kansikuva: PGL Esports / Joao Ferreira