SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Eläköitynyt PashaBiceps aikoo pyöräillä 1700 kilometriä, jos hänen lempijoukkueensa menestyy CS:GO-majoreilla
  • Toimitus

Eläköitynyt PashaBiceps aikoo pyöräillä 1700 kilometriä, jos hänen lempijoukkueensa menestyy CS:GO-majoreilla

julkaistu: 04.05.2023 18:07

Legendaarinen Counter-Strike-pelaaja Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski iski pelimerkit pöytään tämänpäiväisellä somepostauksellaan. Pasha tunnetaan erityisesti puolalaisesta Virtus.Pro -kokoonpanosta, jonka kanssa 35-vuotias voitti CS:GO-urallaan likimain kaiken, mukaan lukien majorit.

Pasha on uransa jälkeen perustanut e-urheilukoulua ja nyrkkeillyt puoliammattilaistasolla. Ja meno jatkuu, tänään hän julkisti sosiaalisessa mediassa pyöräilevänsä 1700 kilometriä Puolasta Pariisiin, jos puolalaisjoukkue 9INE etenee majoreiden pudotuspeleihin eli Champions Stagelle.

Pasha voi hyvinkin todennäköisesti joutua lunastamaan lupauksensa. 9INE on ensimmäinen puolalaisjoukkue Counter-Strikessa pitkään aikaan, joka on onnistunut laittamaan maailman ykkösnimille kampoihin.

Tiimi on tehnyt komeaa nousua maailman rankingissa sen jälkeen, kun entinen ENCE-pelaaja Olek “hades” Miskiewicz liittyi kokoonpanoon tammikuussa. 9INE eteni sensaatiomaisesti majoreiden legenda-vaiheeseen eli 16-parhaan joukkoon voittamalla Euroopan major-karsinta B:n. Karsinnoissa kaatuivat Vitality, BIG ja G2, maailmaan kovimpiin kuuluvat joukkueet.

Pasha siis pyöräilee koko matkan kotoa Pariisiin, jos 9INE etenee lohkovaiheesta pudotuspeleihin. Se vaatii joukkueelta kolme voittoa. Reissu ei tule olemaan helppo, jos Pasha haluaa ehtiä kannustamaan mielijoukkuettaan. Polkemista on edessä eri arvioiden mukaan yli viikko. Somepostauksen mukaan koko reissu tullaan striimaamaan livenä.

Pashan teko on osa ilmiötä, joka 9INE:n ympärille on viime aikoina muodostunut – puolalaiset ovat joukkueestaan innoissaan. Esimerkiksi vasta päättyneessä Brazy Party -turnauksessa viidestä katsotuimmasta ottelusta kolmessa 9INE oli mukana pelaamassa.

Majorit alkavat ensi viikon maanantaina 8. toukokuuta. Näet CS:GO:n viimeiset maailmanmestaruuskisat suorana ja suomeksi selostettuna Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta.

Kuva: PashaBiceps Twitter