SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Eintracht Frankfurt – Wolfsburg: Tappiokurimukseen ajautunut Wolfsburg matkaa sarjan parhaan kotijoukkueen vieraaksi
  • Toimitus

Eintracht Frankfurt – Wolfsburg: Tappiokurimukseen ajautunut Wolfsburg matkaa sarjan parhaan kotijoukkueen vieraaksi

julkaistu: 23.11.2019 07:09

Eintracht Frankfurt on esiintynyt vaihtelevalla menestyksellä viimeisimmissä otteluissaan. Se yllätti kaikki voittamalla Bayern Münchenin jopa 5-1, mutta hävisi odottamatta 1-0 Freiburgille edellisellä Bundesliiga-kierroksella.

Vuoristoratamaiset otteet eivät muuta sitä faktaa, että Frankfurt on tällä hetkellä Bundesliigan paras kotijoukkue. Se on tahkonnut kaikki kuusi kotipeliään ilman tappioita, voittaen näistä neljä. Lisäksi viidessä viimeisimmässä kotimatsissaan Adi Hütterin miehistö on tehnyt vähintään kaksi maalia, joten se on ollut hyvin hallitseva ryhmä kotonaan.

Frankfurt tekee vähintään kaksi maalia @1,80 NetBet

» Pelaa kohdetta netbetillä

Mielenkiintoista kuitenkin on, että Frankfurt on onnistunut voittamaan Wolfsburgin vain kertaalleen kuudessa viimeisimmässä joukkueiden välisessä yhteenotossa. Kolme edellistä Bundesliiga-matsia Frankfurtin Commerzbank Arenalla on päättynyt Wolfsburgin vierasvoittoon.

Wolfsburg voittaa tai pelaa tasan @1,80 NetBet

» Pelaa kohdetta netbetillä

Lauantain ottelussa Eintracht joutuu tulemaan toimeen ilman keskikenttämies Gelson Fernandesia sekä joukkueen kippari David Abrahamia, joista kumpikin näki punaista viime ottelussa. Ykkösvahti Kevin Trapp jatkaa edelleen lasaretissa, mutta Frederik Rönnow on pelannut erittäin vakuuttavasti tolppien välissä.

Wolfsburg pelasi kauden alkaessa 13 kilpaottelua putkeen ilman tappioita, mutta nyt vire on kääntynyt. Seitsemän edellistä kilpailullista ottelua on mennyt ilman voittoa. Viimeisin voitto on lokakuun alusta, jolloin Volkkarit kukistivat sarjanousija Union Berlinin kotonaan vaivoin 1-0. Wolfsburgia ei ole enää tunnistaa samaksi joukkueeksi, joka se oli vielä alkusyksystä.

Peräkkäisiä tappioita on kertynyt jo neljä ja niiden lisäksi Wolfsburg ei osaa tehdä maaleja. 11 viimeisimmästä Bundesliigan kamppailusta autokaupungin seura on tehnyt vain 11 maalia. Kolmessa edellisessä maaleja ei ole syntynyt ainuttakaan.

Goncalo Paciencia tekee ottelussa maalin @2,70 NetBet

» Pelaa kohdetta netbetillä

Frankfurtin paras maalintekijä on kuusi maalia iskenyt Goncalo Paciencia. Wolfsburgin tehokkain on olla Wout Weghorst, jolla osumia kasassa viisi.

Kumpikaan joukkueista ei ole ollut erityisen vakuuttava parissa edellisessä pelissään, mutta Wolfsburg on ollut todella surkea jo tovin. Eintracht Frankfurt on sarjan paras kotijoukkue juuri nyt ja on kaikki syyt odottaa hyvän kotitilaston kasvavan Volkkarien kustannuksella vielä tänä viikonloppunakin.