SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Eilisen BLAST-tulokset: Heroic sai kostonsa, OG jatkoi nousuaan
  • Juuso
    Syngelmä

Eilisen BLAST-tulokset: Heroic sai kostonsa, OG jatkoi nousuaan

julkaistu: 25.01.2023 12:52

 

BLAST Premier Spring Groups 2023 lähetetään suorana Pelaajatcomin Twitchissä. Tänään tulessa ovat Natus Vincere, Aleksi “Aleksib” Virolaisen Ninjas in Pyjamas [NIP], Vitality sekä Heroic.

Aleksib ja NIP kohtaavat alemmassa kaaviossa Aleksandr “s1mple” Kostylievin tähdittämän Natus Vinceren. Ottelun panoksena on paikka lohkofinaalissa, jossa odottaa Ilya “m0NESY” Osipovin ja Nikola “NiKo” Kovačin tähdittämä G2 Esports.

Keskiviikon BLAST-ottelut

  • Kello 16 – Natus Vincere vs. Ninjas in Pyjamas
  • Kello 19.30 – Vitality vs. Heroic

Vitalityn ja Heroicin välinen ottelu on A-lohkon finaali. Ottelun voittaja etenee suoraan BLAST-kevään finaaleihin. Finaalit pelataan 7.–11. kesäkuuta. Turnauspaikka ei ole tiedossa.

Eilisen BLAST-tulokset

Heroic ja Evil Geniuses kohtasivat eilen A-lohkon alemman kaavion finaalissa. Panoksena oli paikka lohkofinaaliin, jossa odottaa Vitality.

Evil Geniuses pystyi yllättämään Heroicin A-lohkon avauskierroksella karttavoitoin 2–1. Tälläkin kertaa Evil Geniuses aloitti ottelun yllättävän vahvasti, kun se ryösti Heroicin valitseman avauskartan, Nuken, kierrosvoitoin 16–9.

Heroic heräsi kuitenkin toiseen karttaan, kun tanskalaiset murskasivat Evil Geniusesin pelaajat Overpassissa kierrosvoitoin 16–2.  Heroic varmisti paikkansa Vitalityn kanssa A-lohkon finaalissa voittamalla ratkaisevan kartan, Miragen, kierrosvoitoin 16–5.

OG ja Liquid kohtasivat B-lohkon alemman kaavion finaalissa. Joukkueet kohtasivat myös avauskierroksella, jolloin OG oli parempi suoraan 2–0.

OG aloitti myös eilisen ottelun vahvasti, kun se voitti Liquidin valitseman Miragen kierrosvoitoin 16–12. Toinen kartta, OG:n valitsema Ancient, päättyi puolestaan Liquidin voittoon lukemin 16–8.

Ratkaisevana karttana nähtiin Overpass, jonka OG vei nimiinsä kierrosvoitoin 16–10. Voiton myötä OG eteni B-lohkon lohkofinaaliin FaZe Clania vastaaan.

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST