SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
EIF – Jaro: Päivän paisti!
  • Toimitus

EIF – Jaro: Päivän paisti!

julkaistu: 30.09.2018 14:17

Tammisaaressa Ykkösen kolmonen EIF kohtaa sarjavitosen Jaron, joka voitollaan nousee jo tasapisteisiin isäntien kanssa. Liiganousuun ja karsintaan sillä ei käytännössä ole vaikutusta, niin katolleen eivät Ykkösen kärkikaksikon KPV:n ja HIFK:n pelit enää tule menemään.

EIF otti juuri kuokkaan molemmilta yhteismaalein 0-5 ja lukemat kertovat karua kieltään tammisaarelaisten nykykunnosta. EIF on nyt hävinnyt kolme edellistä otteluaan yhteismaalein 1-8, kun se sai neniinsä myös häntäpään JJK:lta.

Kaksikolmasosaa kaudesta EIF oli Ykkösen kuumin joukkue graniittisine puolustuksineen, mutta sitten selkäranka napsahti poikki. 20:ssä pelissä vain yksi tappio ja nyt siis niitä on tullut kolme putkeen.

Tuohon kun vielä lisätään EIFin seurajohdon sekoilut sen lyhennettyä jälkikäteen veskari Jonathan Jäntin pelikiellon pituutta, alkaa EIFin kausi olla viimeistä sinettiä vaille valmista.

Jaro on Ykkösen kovin jengi tällä hetkellä. Ainakin mikäli kuntopuntariin on luottamista. Pietarsaarelaiset ovat rohmunneet viisi voittoa viidestä pelistä yhteismaalein 10-0.

Ja kun kaatuneiden vastustajien joukossa ovat olleet myös Ykkösen molemmat kärkiseurat KPV (3-0 kotivoitto) ja HIFK (1-0 vierasvoitto), ei voi myöskään väittää, että tuo maaginen kuntopuntari valehtelee.

Jaron epäonneksi se ui syvissä vesissä heinäkuun alusta elokuun puoliväliin asti. Tuolla ajanjaksolla se pelasi ilman voittoa kuusi peräkkäistä ottelua häviten niistä viisi ja keräten ainoastaan yhden tasurin kainuulaisilta. Yhteismaalit noissa pelissä olivat murheelliset 4-15.

Tuolla ajanjaksolla myös Jaron ykköskassari Emil Öhberg oli sivussa yhtä peliä lukuunottamatta kaikki matsit sormivamman takia. Nyt liimanäppi on torjunut viidessä ottelussa nollat.

Toinen merkittävä tekijä on ollut Jaron pelin saamisessa kuosiin valmentajanvaihdos. Seurajohto sai tarpeekseen ja Tomi Kärkkäinen potkaistiin kilometritehtaalle Jaron peräsimestä joukkueen hävittyä neljästi viidessä pelissä heinä-elokuun taitteessa ja Niklas Käcko tarttui ohjaksiin.

Käckon johdolla Jaro otti kerran lukua, mutta sitten kurssi kääntyi edellämainituin seurauksin. Toki tulokset ovat myös sattumuksien summa, mutta yhtäkaikki nyt Jaron peli kulkee kuin luotijuna!

Rolle-setä pitää tätä kohdetta ehdottomana päivän paistina eikä epäröi silmääkään räpäyttämättä ottaa Jaroa päivän pääkohteeksi!

Luetuimmat nyt