SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ei voi olla totta! – CS:GO-pelaaja nukkui Major-karsintaottelun ohi
  • Onni
    Koponen

Ei voi olla totta! – CS:GO-pelaaja nukkui Major-karsintaottelun ohi

julkaistu: 03.01.2022 12:00

(Julkaisemme uudelleen viime vuoden suosituimpia artikkeleita. Tämä teksti on julkaistu alunperin 7.10.2021)

Eilen yöllä Suomen aikaa pelattiin Pohjois-Amerikan IEM Fall -turnauksen toinen kierros. Turnaus on joukkueiden viimeinen mahdollisuus karsiutua lokakuun lopussa alkavaan Major-turnaukseen.

Kaikki sujui normaalisti, kunnes Evil Geniusesin oli määrä kohdata Triumph. Paras yhdestä-formaatilla pelattavan ottelun kartaksi valikoitui Triumphin paras kartta Nuke, jossa EG:llä on viimeisen puolen vuoden aikana nolla voitettua ottelua.

Triumph oli siis ainakin pienoisessa etulyöntiasemassa. Ainoana ongelmana toimi vain se, että Triumphin kokoonpanon tuorein lisäys Jack “xCeeD” Holiman nukkui ottelun aloitusajan ohi, jonka takia EG sai ottelusta luovutusvoiton. Kaiken lisäksi Triumph oli jo käyttänyt ainoan pelaajavaihtonsa, sillä Wesley “viz” Harris joutui korvaamaan muuttohommissa olleen Brendan “Bwills” Williamsin.

Asia nousi esiin odotetusti myös Twitterissä, ja monen mielestä ottelun ohi nukkuminen oli mahdollista vain jo meemiksi nousseessa NA-CS:sä.

Asiasta vielä surkuhupaisamman tekee se, että kello oli ottelun aikana vasta 18:00.

Luovutus ei olisi voinut tulla huonompaan aikaan Triumphille, sillä kyseessä on Major-karsintaturnaus, ja luovutuksen takia joukkue on lohkossa sijalla 3. Triumphin on päästävä lohkosta suoraan pudotuspeleihin, eli kahden parhaan joukkoon, jos joukkue mielii karsiutua Majoreille.

IEM Fall 2021 North America -turnauksen viimeinen kierros pelataan ensi yönä Suomen aikaa.

Lähde: HLTV, Twitter

Kuvalähde: Valve

Tuoreimmat uutiset: