SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ei ole totta – huippujoukkue valitsi vahingossa väärän kartan CS:GO-majoreilla
  • Juuso
    Syngelmä

Ei ole totta – huippujoukkue valitsi vahingossa väärän kartan CS:GO-majoreilla

julkaistu: 16.05.2022 09:00

Cloud9 ja FaZe kohtasivat sunnuntaina Antwerpenin CS:GO-majoreilla. Ottelu pelattiin Nukessa ja se päättyi lopulta FaZen selvään 16–8 voittoon. Ottelun jälkeen paljastui jotain varsin erikoista.

Karttavetossa tapahtui nimittäin inhimillinen virhe. Ensiksi FaZe poisti Vertigon ja Miragen, jonka jälkeen Cloud9 poisti Infernon, Dust2:n ja Overpassin. Lopuksi FaZe poisti Ancientin ja ottelu päätyi Nukeen.

Ottelun jälkeen FaZen kapteeni, Finn “karrigan” Andersen, twiittasi, että Cloud9 oli vahingossa poistanut mappiveton aikana väärän kartan.

“Cloud9 teki inhimillisen virheen mappivetossa. He poistivat vahingossa väärän kartan, mutta tuomari ei voinut perua sitä. Se on syvältä, mutta en tietenkään halunnut pelata Ancientia, joten päädyimme Nukeen. GGWP”, karrigan kirjoittaa Twitterissä.

FaZe pelaa huomenna pudotuspelipaikasta ja Cloud9 puolestaan kuolemanpelissä välttyäkseen kotimatkalta. Molemmat ottelut pelataan “paras kolmesta” -periaatteella.

Pelaajatcom näyttää Antwerpenin majorit yhdessä YLE:n kanssa Twitchissä. Pelaajatcomin lähetyksiä pääset seuraamaan klikkaamalla tästä.

Lähde: karriganCSGO | Kuva: C9CSGO